NEAMȚ: Noapte însângerată: Înjunghiat de mai multe ori în abdomen

0

Serviciul de Ambulanță Județean Neamț informează că în această noapte, în jurul orei 2.00, a preluat un bărbat agresat. Din informațiile transmise, se pare că bărbatul care consumase alcool prezenta multiple plăgi înjunghiate în abdomen.

Pacientul a fost transportat de un echipaj cu asistent medical la CPU Spital Roman, mai transmite SAJ Neamț.

IPJ Neamț transmite că la data de 27 august, în jurul orei 02.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 39 de ani, din Roman, a fost victima unei agresiuni fizice. Din investigațiile efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în noaptea de 26/27 august , pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, un bărbat de 31 de ani, din Roman, l-ar fi agresat fizic pe cumnatul său de 39 de ani, folosindu-se de un obiect tăietor-înțepător, în timp ce se aflau în incinta locuinței acestuia.

Bărbatul în cauză a suferit multiple leziuni ce au necesitat transportarea la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

În funcție de rezultatul constatării medico-legale se va stabili încadrarea juridică precum și competența de soluționare a faptei.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate