Ana Monda, candidat pentru funcția de consilier local din partea Alianței pentru Piatra-Neamț 2020

1

Ana Monda și-a depus candidatura pentru un nou mandat de consilier local în Consiliul Local al municipiului Piatra-Neamt, alături de echipa Alianța pentru Piatra-Neamț 2020, PSD-PPU. 

Ana Monda s-a născut la Piatra-Neamț și este absolventă a Facultății de Construcţii- Secţia Căi Ferate Drumuri şi Poduri din Iaşi. După terminarea facultăţii, perioada 1987 – 1996, se angajează la S.C. Hidroconstrucţia S.A. – Sucursala Bacău.

Între 1996 – 2008 a deținut diverse funcții la S.C. Drupo Neamţ, una dintre ele fiind director calitate. Din 2008 și până în 2012 a fost viceprimar al municipiului Piatra-Neamț.

În perioada 2012 – 2013 a îndeplinit funcţia de director interimar al Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ, după care a ocupat funcţia de director programe la A.D.I. Urbtrans, până în 2018.

În prezent este director interimar la S.C. Drupo Neamţ.


Dragi prieteni,
Vreau să vă anunț că mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de consilier local în Consiliul Local al municipiului Piatra-Neamț, alături de echipa Alianța pentru Piatra -Neamț 2020, PSD-PPU.

Este ceea ce știu să fac cel mai bine și mă reprezintă: să lucrez pentru oameni, alături de colegi cu viziune, realizări, profesionalism și dăruire.
Vreau ca Primăria Piatra-Neamț să devină casa pietrenilor în care ori de câte ori vin să se simtă respectați și să fie siguri că problemele cu care se confruntă vor avea soluții de rezolvare. Vreau să continui și să realizez proiectele pe care nu am reușit să le finalizez în mandatul de viceprimar din perioada 2008-2012.

Vreau să văd oameni zâmbind și să mă bucur că zâmbetul lor vine un pic și din contribuția noastră. Pentru toate acestea, e nevoie de o echipă unită de consilieri. Iar lista noastră este acea echipă!


Am convingerea că împreună vom reuși să redăm orașului strălucirea și renumele de Perlă a Moldovei.
Vă mulțumesc! Contez pe voi, contați pe mine! Asa să ne ajute Dumnezeu!”, este mesajul transmis de Ana Monda.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. paul spune

    Succes ALINA

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate