Ce părere aveți despre Ionel Arsene, Mugur Cozmanciuc, Ion Asaftei, Bogdan Gavrilescu și Iulian Bulai?

4

Ce părere aveți despre următorii lideri politici din Neamț? Vă rugăm să ne răspundeți pentru fiecare pe rând. Ionel Arsene – PSD Mugur Cozmanciuc – PNL Ion Asaftei – ALDE Bogdan Gavrilescu – PMP Iulian Bulai – USR” Aceasta a fost întrebarea adresată multor oameni implicați în politică, dar și altor persoane care cunosc viața și actorii politici din Neamț. Ulterior, am adresat aceeași întrebare și nemțenilor de la care am obținut zeci de răspunsuri.

De departe cei care au fugit de a răspunde la întrebare au fost politicienii de la PSD. Multora din PSD le-a fost frică să iasă cu răspunsuri de laudă la adresa propriului lider sau critice la adresa altor lideri, dar dacă îi întrebi în particular ei sunt mari politicieni. Și la PNL s-a fugit de răspunsuri. Mulți au evitat să răspundă la această întrebare.
Cu toate acestea, au fost și persoane care au avut amabilitatea de a răspunde cum au considerat mai bine.

Constantin Teodoresu – ales local PNL
Din cei cinci lideri: Mugur Cozmanciuc PNL, Bogdan Gavrilescu PMP, Iulian Bulai USR, Ion Asaftei ALDE și Ionel Arsene PSD, personal nu am avut niciun fel de discuție față în față decât cu președinții PNL și PMP. Așadar, orice părere aș avea despre cei cu care nu am vorbit niciodată va fi doar din prisma imaginii pe care fiecare și-au dobândit-o public ca urmare a activităților dumnealor. Mugur Cozmanciuc – Pentru a face o apreciere corectă voi merge înapoi în timp la sosirea lui la PNL Neamț. Din acel moment și până astăzi PNL-ul a avut o evoluție constant crescătoare și în procente și în rezultate la alegeri. Meritul lui este acela că a reușit să facă o echipă unită la nivel de județ și asta s-a văzut deja și se va vedea și mai bine la următoarele alegeri locale. Aleg să spun că este un foarte bun comunicator și deciziile luate împreună cu echipa liberală au fost cele care au asigurat succesul. Așadar, bun organizator, om de cuvânt, cu suficientă experiență, carismă! Merită nota 10 ca politician, fără a fi subiectiv.
Bogdan Gavrilescu – îl cunosc suficient de bine încât să pot afirma că este un om care vrea să facă treabă în măsura în care are cu cine. Mai are de muncă cu el însuși, dar are timp suficient să se șlefuiască în ale politicii și administrației. De la mine nota 7 ca politician. Îl salut cu această ocazie!
Iulian Bulai – cu siguranță un bun teoretician, cu studii, dar mai are mult de învățat despre viață și oameni. Îi place să epateze prin diferite metode studiate. Cei care sunt în echipa lui îl vor putea urma doar în momentul în care va asculta și opinia lor. I-aș da nota 5 ca politician.
Ion Asaftei – având în vedere că doar ne-am salutat cu diferite ocazii, pot afirma că se poate face remarcat prin prezență atunci când este nevoie, are cuvintele la el, iar ca orientare politică îl văd mai degrabă de dreapta. I-am urmărit activitatea și deciziile politice, acestea din urmă fiind mai degrabă forțate decât luate după logica proprie. Are nota 7 ca politician.
Ionel Arsene – un om care a cunoscut puterea, folosind-o după bunul plac. Cât bine sau cât rău a făcut, nu poate fi măsurat. Orice altă apreciere ar fi de prisos. Nota 3, cu indulgență, ca politician.

Iulian Luca – ales local ALDE
Ionel Arsene – a realizat foarte multe pentru judetul Neamt, reusind sa atraga cele mai mari sume pentru investitiile din judet in ultimii 30 de ani. Dincolo de multe critici aduse de adversarii politici, este un foarte bun gospodar al judetului Neamt.
Mugur Cozmanciuc – un om politic redutabil, un bun organizator care a reusit sa-i tina uniti pe cei din PNL, reusind sa-si duca partidul la realizari deosebite.
Ion Asaftei – un poltician tenace si un patriot desavarsit care a demonstrat ca respecta valorile, traditiile si tot ce tine de sufletul romanilor. Totodata este un bun organizator, reusind ca in calitatea de vicepresedinte al CJ Neamt sa implementeze multe proiecte benefice nemtenilor.
Bogdan Gavrilescu – mai nou venit in politica, a reusit sa-si exercite functia de viceprimar al Municipiului Piatra Neamt in conditii bune.
Iulian Bulai – nu-l cunosc personal, dar din multe actiuni prezentate in spatiul public a demonstrat o imaturitate politica, iritand prin pozitiile sale ciudate si ostentative pe multi oameni .

Laurențiu Mandache – jurnalist
Ionel Arsene – PSD Dumitru Sechelariu al județului Neamț. A tras tare să aducă o gramadă de bani în județ. Dar asta trebuie să facă un președinte de Consiliu Județean, nu? Să aducă bani în județ…
Mugur Cozmanciuc – PNL Ales initial la Răducăneni, s-a mutat la Neamț. Până să vină aici, nu îl cunoștea nimeni. Și acum sunt sigur că dacă mergem pe stradă cu fotografia lui și întrebăm oamenii cine este, 80% nu vor ști să răspundă.
Ion Asaftei – ALDE Face ciorbă bună la el la han.
Bogdan Gavrilescu – PMP Abia acum îmi dau seama ca nu știu nimic despre Bogdan Gavrilescu. Decât că se tot chinuie să ne învețe să selectăm gunoiul…
Iulian Bulai – USR Nu mai contează ce a făcut, contează cum va rămâne în memoria oamenilor: „mama surogat și tată trecut de prima tinerețe”

Dorinel Grumăzescu – primar
Ei sunt oameni momentului în politica nemțeană a anului 2020.
Pe locul întâi se află Ionel Arsene.
Pe locul doi Mugur Cozmanciuc
Pe locul trei Asaftei Ion
Și restul în ordinea din poză.

Vali Puică – primar
Ionel Arsene poate fi caracterizat printr-o singură propoziție. Omul potrivit la locul potrivit.
Despre Mugur Cozmanciuc ma abțin de la comentarii.
Pentru Ion Asaftei respect.
Iar la Iulian Bulai prefer să mă abțin de la comentarii.

Daniel Horciu – primar
Ionel Arsene este un om excelent.
Mugur Cozmanciuc- încearcă si se pare ca ii reușește, dar până cand?
Ion Asaftei, fără comentarii.
Bogdan Gavrilescu- mai trebuie timp…
Iulian Bulai….. mai, mai, mai…..

Antoniu Lovin – jurnalist

Ionel Arsene – PSD – Un politician, sa zicem, care a vrut, dar atat a putut. Chiar daca incearca toate combinatiile si permutarile posibile ,,cariera,, i se apropie de sfarsit. Dar nu trebuie plans pentru ca a tot strans. Experienta 🙂
Mugur Cozmanciuc – PNL – Un tanar politician de la Iasi care are noroc ca in Neamt toti sunt invatati cu pozitia de drepti. Pe unele fotografii ochii au tenta albastra, dar poate sa fie si din cauza unor erori ale aparatului de fotografiat.
Ion Asaftei – ALDE O bere, hangiu! Dovada vie ca Romania este adevarata tara a tuturor posibilitatilor.
Bogdan Gavrilescu – PMP – Cel mai norocos politician din toate timpurile. Eu il sfatuiesc sa joace la pariuri sportive si sigur, sigur intra in top 10 Forbes Romania. Hai noroc, Bogdan!
Iulian Bulai – USR – Fericitul posesor al unui milion de diplome de studii. De la comicarii pe strada direct in parlamentul unei tari UE este ceva. Si asta e doar inceputul pentru ca tanarul cu alura de Harry Poter mai are si alte smecherii in joben.

Florentina Moise – președinte PSD Piatra-Neamț
Este o întrebare capcană și vă admir ingeniozitatea jurnalistică. Dar am să vă răspund altfel. Eu fac parte din echipa PSD, conduc organizația municipală și mă concentrez pe ce avem de construit împreună. Dacă ar fi să răspund la o întrebare despre colegii din PSD, pot să vă spun că sunt cei în care am încredere. Lucrăm împreună și ne bazăm unii pe alții. Nu pot vorbi despre politicienii nemțeni în sens personal. Politica nu e despre persoane, ci despre măsuri, doctrine, idei. Așa cum eu am ales să fac parte din echipa social-democrată, și ei fac parte din echipe care le împărtășesc viziunea politică. Doar electoratul vă poate răspunde la aceste întrebări și o va face, prin vot, de două ori anul acesta.

Acum că ne-am distrat și cu răspunsul doamnei Florentina care dacă vede capcane la ZiarPiatraNeamț.Ro, înseamnă că la restul publicațiilor vede bombe. Să trecem la următoarea secțiune unde vă prezentăm ce păreri au nemțenii care au interacționat cu sutele la postarea cu aceeași întrebare. „Ce părere aveți despre fiecare dintre următorii lideri politici din Neamț: Ionel Arsene-PSD, Mugur Cozmanciuc-PNL, Ion Asaftei-ALDE, Bogdan Gavrilescu-PMP, Iulian Bulai-USR?”. (click aici pentru postare)

Postarea a ajuns la peste 18.000 de nemțeni și a adunat sute de comentarii, unele mai mult sau mai puțin „colorate” ca limbaj. Mai jos vă prezentăm comentariile care au avut o exprimare cât de cât decentă și au avut o opinie „pe subiect”. De precizat este că nu am intervenit asupra textului comentariilor extrase, ci sunt prezentate exact așa cum au fost scrise de către autori.

Ca observație, mulți nemțeni apreciază realizările ca politician ale lui Ionel Arsene care a atras cele mai mari investiții din Neamț.

Singurul care merită să mă reprezinte și într-adevăr serios și cu bun simț este domnul IULIAN BULAI.

Domnul Bulai este cel mai bun politician pe care l-a avut județul Neamț.

Domnul Arsene ,cel mai bun presedinte de Consiliu jdetean! Felicitari pentru realizari in domeniul infrastructurii ! Un politician de marca dar si un fin cunoscator al oamenilor si aprecierea acestora dupa valoarea lor.! Mult succes!

Ionel Arsene nr 1..Stați nu aruncați cu pietre!!!!Sub conducerea lui au fost făcute cele mai mari investiții în Neamț.Drumuri ce au fost din pământ acum mergem pe asfalt…..Oamenii vor ține minte…Drumu ăsta a fost făcut cu ajutorul lui Ionel Arsene!!! Mergeți pe axial…..De 30 de ani au promis toți că îl vor face…..ghinion…..Se face acum.  Omu a făcut treabă….Ăsta e adevărul!!!Cât despre ce a furat ..cât a furat! instanța de judecată va decide.Acum discutăm de cine a făcut mai multe investiții în Neamț…..Se pare că Arsene e pe primul loc.

Dl.Arsenie a facut ceva mai mult decat altii, dl.Bulai a dat cu mama in surogat,ceilalti nu cunosc din activitatile dumnealor,nu vreau sa comentez!

 Stimez si apreciez omul care se vede ceva în urma pe unde a trecut. Sau perindat atâția politicieni prin Neamț, au fost promisiuni dar concret nimic.Nu sânt membru a nici unui partid politic, apreciez si stimez persoanele care le pasa de oameni, de locurile natale.
Dar invidie si răutate peste tot,o vorba spune că în pomul fără roade nu arunca nimeni cu pietre.
In urma omului Arsene se vede ceva concret si daca avea sprijin de orice natură cu siguranta se făcea mai mult în județul Neamț pentru noi românii.
Și mai am o nedumerire ,de ce nu este sprijinit pentru desfășurarea lucrărilor la drumul expres P.Neamt-Bacău , pe cine deranjeaza ,sau se evidențiază impotența” altora ?
Lăsați oamenii si daca putem sa sprijinim pe cei care lucrează pentru oameni .

Din cate s-au realizat prin judetul Neamt,cel mai activ a fost dl.Arsene,dupa el dl.Asaftei,dl.Cozmanciuc,iar de cei de la usr si pmp nu am auzit sa faca ceva pt.comunitate.

 Ce a făcut și mai face in continuare Dl, Arsenie cred că merită să fie în continuare reprezentant inC,J, Neamț Romania ii doresc succes

Dintre cei 5 pe primele 2 locuri sunt domnii Arsene si Asaftei. In rest, Dumnezeu cu mila !

Toți o apă si-un pământ. Ce-i care spuneți ca au făcut ceva în ultimi ani uni sa știți ca așa ceva trebuia demult timp facut.Dar nu li se umpluse conturile și buzunarele lor.Asa ca lasati-i în pace și nu-i mai elogiati ca ei oricum au burțile pline și alegători deabia acoperă datoriile lunare de mâncare și alte luxuri nu mai vorbim.

Pentru mine contează „omul” cu realizările lui, și aici intră Ionel Arsene. Felicitări pentru ceea ce a făcut.

Ionel Arsene ,cel mai devotat și competent politician Nemtean .În mandatul său Neamțul a atras cele mai multe fonduri pentru dezvoltarea Județului.!

De departe nr. 1 în țară Ionel Arsene , pentru tot ceea ce face pentru jd.Neamț !

Singurul ce merită să fie mai departe este I. ARSENE . Ceilalți sunt IMPOSTORI.

 Daca excludem partidul din care provine PSD, Ionel Arsene care a facut ceva pt. judet, il recomand!

Culoarea politică nu interesează dar ce a făcut dl Arsene pt județ nu o să facă nimeni dintre ceilalți…

Dl.Gavrilescu si Bulai nu au fost implicati in scandaluri politice si amoroase.In rest,gunoi de aruncat ce nu merita respect.

Bineînțeles Ionel Arsene,că a avut inițiativa să facă ceva .

Bogdan gavrilescu. este din piatra si cred că este bine intenționat.

1 hoț
2 abil
3 nehotărât
4 în serviciul partidului
5 futurist

Arseni să implicat cel mai mult pentru realizarea structuri drumurile lor atît județene cit și naționale care traversează județul Neamț Felicitări si as dori din suflet sa continue sau să mai fie o persoană care să țină si se realizeze ceia ce a făcut el pentru Jud Neamț cu toate că gurile rale care nici Bistrița nu le curata in cursul ei de veacuri așa sunt Romini nu le faci bine nu ești în acel partid te musca si influențează negativ ,Osa spuneți că țin cu acest om nu sunt în nici un partid dar ceia ce a făcut pt , Jud Felicitări Domn .Președinte sănatate multa si succes in viața.

Despre Dl. Asaftei o parere f.buna este un om vertical, de onoare si tot ce si-a propus realizeaza.

Iulian Bulai cel mai potrivit mi se pare.. Are si partidul mai serios ca restul

Sa vedem cine va mai aduce în Neamt bani pt. infrastructura citi a adus Arsenie. Eu am curaj să spun niciodată. Dacă o sa gresesc este doar o parere !

 toti o apa si un pamant

Mulțumim tuturor celor care au răspuns la întrebarea adresată direct de redacția noastră. Mulțumim și celor care nu au răspuns pentru ca nu ne vom mai consuma timpul cu ei pe viitor. Și nu în ultimul rând mulțumim nemțenilor care au comentat la această întrebare și și-au exprimat liber opinia.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
  1. Stefan spune

    Foarte interesanta opinia d-lui jurnalist Lovin…

  2. Prea cucernica Maricica spune

    Domnul Ionel Arsene a facut mult bine la biserici.Domnul Bulai nu merge la biserica si este rau, ma rog pentru el.

  3. Nelu spune

    SINCER. Nu Știm cine și de la ce Publicație este Dl LOVIN Dar. A dat ,prezentat OBIECTIV. , Situația Liderilor politici din sau la nivelul jud Neamț , pe langa a doi Primari de comune din Neamț .I ar daca Sondajul are și o oarecare Tenta electorală. se vede Treaba că cei de la PSD NU au învățat Absolut Nimic din ce a fost la data de 24 11 2019 ! Ei încă sunt Gesticulosi ori au REYINERI , Care ar trebui să Nu le aibă ,Daca vor sa SCHIMBE ceva , alts decât , la următorul CEX , Congres Numai invitam 10 mii de membri ci 100 , Care se vede că NIMIC Nu au a Spune..Văd Capcane , Pe ce a a MERCENARILOR. oare au Văzut-o?

  4. Iulian luca spune

    O initiativa excelenta a Ziar Neamt!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate