Pericol în cartierul Dărmănești – O bucată de acoperiș stă să cadă în capul oamenilor [IMAGINI]

0

Un cititor ne-a semnalat pe adresa redacției faptul că la primul bloc cu 10 etaje din Dărmănești (cum cobori de la OMV, pe partea dreaptă), o bucată de acoperiș desprinsă prezintă un risc pentru trecători.

Pe surse, am înțeles că locatarii acestui bloc cunosc problema, însă „încă se sfătuiesc” cum ar fi mai bine să procedeze. Să sune la 112, să nu sune, să cheme vreo altă firmă care ar putea da jos acea bucată, să nu cheme.

Până una-alta, aveți grijă în această zonă. Sperăm să nu auzim mâine de vreo mașină făcută „pilaf” sau, mai rău, de vreo persoană rănită.

Sursă Foto: Alexandru O.

UPDATE:

UPDATE: În urma unei sesizări la 112 făcute de aceeași persoană care ne-a semnalat problema, un echipaj de pompieri a intervenit prompt și analizat situația. S-a constatat că bucata de acoperiș desprinsă a fost securizată în luna decembrie, de către un alt echipaj de pompieri, urmând ca începând cu luna ianuarie a acestui an Asociația de locatari să ia măsurile de remediere, pe cheltuiala membrilor asociației. Acest lucru nu s-a întâmplat până la această oră.

De notat este că e foarte important ca la observarea unei situații care poate genera un pericol pentru siguranța populației, primul lucru pe care trebuie să îl facem este să anunțăm autoritățile.

Cu toate acestea, punctual vorbind, când este vorba de acțiuni care depind exclusiv de proprietar sau de asociațiile de locatari, obligația de îndepărtare a pericolului le revine acestora. Nu este firesc ca, la fiecare problemă minoră, echipajele ISU să fie puse pe drumuri pentru că cei în drept nu își îndeplinesc obligațiile. Sperăm ca în cel mai scurt timp asociația de locatari să ia măsurile care se impun.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate