Cum de a ieșit scandal în curtea bisericii din Săbăoani

5

Recent vă prezentam un articol prin care vă relatam despre un scandal iscat în curtea unei biserici din Săbăoani (click aici pentru articol).

Acum lucrurile s-au mai sedimentat și putem să vă spunem povestea completă.

În ultimii ani, primăria din Săbăoani s-a confruntat cu o avalanșă de reclamații penale de ordinul zecilor, majoritatea îndreptate contra primăriței. De la o vreme încoace, aceeași soartă de reclamați o au și toți cei care par a fi în relații bune cu doamna primar, Dascălu Valeria, cum este și cazul preotului de la biserica în discuție care de un an de zile este terorizat de acuzațiile, suspiciunile și scandalurile pornite mereu de la acceași persoană, consilierul local PMP, Cobzaru Eugen.

Sătul de băbăcăreala a cărui țintă a devenit, preotul a început să se gândească serios daca nu ar fi bine să se ducă să slujească la altă biserică. Aflând acest lucru, localnicii, în număr foarte mare, mult mai mare decât atunci când vin la slujbe, au stabilit sa vină în curtea bisericii cu o jumătate de oră înaintea slujbei și să își manifeste susținerea față de preot ca acesta să vadă că are de partea lui comunitatea.

Deși nu a fost invitat la această întâlnire, cel care a și postat filmele pe internet s-a dus în mod iresponsabil și s-a băgat între oamenii care îl susțineau pe preot încercând să-i provoace, lucru pe care l-a și reușit, fiind îmbrâncit și cam fugărit de la fața locului.

Din păcate acesta nu credem că va fi ultimul eveniment neplăcut petrecut în comunitatea din Săbăoani. Atât timp cât domnul Cobzaru ne-a mințit spunând că disputa din curtea bisericii a avut loc și din cauza premierii cuplurilor cu peste 50 de ani de căsătorie când în realitate era vorba doar de o taxă pe morminte care nici aceea nu e certă, e clar că acest om și adepții lui de la Săbăoani vor mai face probleme comunității.

Nu ar fi rău ca autoritățile să se autosesizeze și să ia măsuri pentru a asigura integritatea fizică a domnului Cobzaru Eugen care are tendințe aproape sinucigașe. Să te duci între sute de oameni adunați contra reclamațiilor tale și să-i provoci, asta nu se cheamă scandal sau ceva normal la cap. Acesta e un gest absolut iresponsabil care pune pe toată lumea în pericol, situația putand degenera oricând.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
  1. Cobzaru Eugen spune

    Nu ma surprinde minciunile si activitatea dumneavoastra de manipulare a celor slabi pregatiti. Un ziar manipulator, datorita dumneavoastra si a multor publicatii ce apartin si sustin acest partid de hoti PSD ati reusit sa distrugeti Romania.
    Toti „specialisti” la care am fost, mi-au recomandat sa lupt impotriva hotilor si apararea Adevarului.

  2. Cobzaru Eugen spune

    Buna seara, in cazul care nu ma contactati pentru dreptul la replica, asa dupa cum prevede CNA, voi fi nevoit sa sesizez CNA, intru-cat mi-ati folosit numele, fara ami lua si punctul meu de vedere.

    Dumneavoastra sunteti o publicatie, ce nu respectati drepturile prevazute de CNA. Nu cunoasteti realitatea din comunitatea noastra. Nu cunoasteti hotiile primaritei cu pr. paroh

    ADMIN: Domnule Cobzaru atenție aici:

    1. Vă rugăm insistent să ne reclamați la CNA:
    CONSILIUL NATIONAL AL AUDIOVIZUALULUI – CNA
    Adresa: Bd. Libertatii nr.14, sector 5, cod 050706, Bucuresti, ROMÂNIA
    Tel: +40 (0)21 305 5350
    Fax: +40 (0)21 305 5354/56

    2. Până răde CNA-ul de dumneavoastră, pentru drept la replică puteti sa il trimiteti oricând pe adresa redacției [email protected] sau sa il scrieti aici și va fi publicat.

    3. Era mai simplu să nu ne mințiți când am intrebat de la ce a fost scandalul si ati spus ca e si de la premierea care a avut loc in biserică.

    4. Cu hoțiile de la primărie stiu că ați făcut cateva zeci de plângeri penale. S-a dovedit a fi macar una adevărată?

    1. Cobzaru Eugen spune

      In materialul ce l-ati publicat, sunt informatii ireale, neadevarate, v-ati folosit de numele meu aducandu-mi acuze foarte grave. Stiu ca sustineti acest partid de hoti PSD si manipulati cetateni in favoarea PSD-ului si denigrati opozitia. Daca sunteti un ziar de buna credinta, ce doreste sa respecte si dreptul la imagine si partii ce este acuzata, m-ati fi contactat. Veniti si va dau informatii ce HOt (hoata) este acest primar/ita pe care il/o tot sustineti

      ADMIN: Ati fost contactat si ati mintit legat de scandalul de la biserica…

    2. Cobzaru Eugen spune

      Nu am fost contactat de dumneavoastra nici o data pentru ami exprima punctul de vedere.
      Cat priveste hotiile primaritei, veniti si va dau informatii, in care organele de cercetare au musamalizat si protejat hotiile primaritei

      ADMIN: Mergeți la un specialist daca uitați ce vorbiți …. eu nu vă pot ajuta ….

  3. Iacob spune

    Atunci cînd va fi certă.Lumea își va da seama si va fi prea tirziu.Inportant că le-a deschis ochii. Se va vedea atunci boicotat si nemulțumiri cind va fi certa😉

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate