VIDEO: Huiduieli și îmbrânceli în curtea unei biserici din Neamț

5

Consilierii locali, în frunte cu primarul din Săbăoani, au participat la o activitate festivă organizată în biserică. Aceasta activitate presupunea, se pare, premierea unor cupluri care au depășit 50 de ani de căsătorie. O festivitate pe care o fac cam toți primarii, dar la zilele localității, pe o scenă.

Se pare că această ”activitate politică” cum o numesc unii, desfășurată în biserică, împreună cu o nouă taxă aplicată mormintelor din comună a stârnit nemulțumirea unor localnici în frunte cu Eugen Cobzaru, un personaj care a făcut o pasiune din a reclama tot ce face primăria Săbăoani.

Pe fondul acestor dispute, puțin a lipsit ca oamenii să nu se încaiere chiar în curtea bisericii Sf. Mihail din Săbăoani. Huiduieli, vorbe grele și îmbrânceli.

Completare articol:
Doamna primar din Săbăoani a menționat într-un comentariu despre poziționarea în timp a evenimentelor semn că articolul nu a fost foarte clar.

Deci să clarificăm.
Doamna primar împreună cu consilierii PSD și PNL au decis ca aceasta festivitate de premiere să se facă în biserică. În paralel și Biserica a decis impunerea unor noi taxe. Aceste două lucruri l-au determinat pe protagonistul filmării, care are dispute vechi cu primărița să deschidă acea ”dezbatere” în curtea bisericii.
După ”dezbatere” la două zile a avut loc premierea și probabil cealaltă nemulțumire cu taxarea va avea și ea loc în curând.

Așadar ”dezbaterea” din curtea bisericii a fost pe teme de viitor apropiat, adică preventiv înainte de a se consuma evenimentele care au nemulțumit pe unii.

COMPLETARE ARTICOL CLIC AICI : – Cum de a ieșit scandal în curtea bisericii din Săbăoani

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. gigi spune

  sa nu uitam niciodata ca in istoria umanitatii cele mai mari crime si nedreptati s-au petrecut la indemnul si sub flamura bisericii, in special cea catolica…bine, acestea sunt pentru oameni civilizati si educati…nu pentru romani…la lins icoane, inainte!

 2. Alistar bogdan spune

  E la biserica romano-catolica din localitate..

 3. Dascalu Valeria spune

  Intrebare pentru autorul acestui articol? Putem avea un drept la replica? Dezinformati cititorii domnule. Nu a fost vorba de nici o incaierare la sarbatoarea familiilor cu peste 50 de ani de casatorie. Probleme au fost cu doua zile inainte. Daca imi acordati dreptul la replica , o sa aflsti care este adevarul.Va multumesc !

  ADMIN: Cu cea mai mare placere. Pueti scrie aici, pe e-mail info@ziarpiatraneamt.ro sau telefonic si inregistrez ce spuneti ca sa pot transforma in text.

  Știm care a fost succesiunea evenimentelor și am inteles ca scandalul a fost pentru evenimente viitoare deoarece nici ”activitatea de premiere” nici taxarea mormintelor nu se petrecuse la momentul altercatiei.

  Până ce veti formula dumneavoastră un punct de vedere am completat în articol succesiunea evenimentelor în timp ca să nu se înțeleagă greșit.

 4. Iftime Stefan spune

  Cercetează cazul cineva și tocmai în biserică . Biserica este un loc pt rugăciune.

 5. Florin spune

  Din Păcate uite că Șeitan , a băgat Dihonia Sminteala și la Drept credincioși. Catolici , Nu numai la ortodocși , Care Mâine ,daca Nu sunt Jandarmi Au Acțiune , se împing , Bleasteama unu pe altu ,că a luat mai multe sticle , budane cu Agheasma , Știți că Unii trebuie să stropească Caii ,sa nu cada prin șanțuri, că la Dragomirești !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate