La Roznov nu se mai dau banii către Căminul de bătrâni, ci către festival

0

Exact când credea lumea că s-a împăcat și varza și capra, la Roznov s-a mai organizat o ședință de consiliu local în care majoritatea consilierilor au votat să dea până la urma bani către festival, nu către Căminul de bătrâni, cum spunea viceprimarul, care, împreună cu o parte dintre consilieri, a votat tot contra alocării banilor la festival, dar majoritatea a decis acum să se dea.

Tabăra care a alocat banii la festival spune că oricum nu ar fi mers banii la căminul de bătrâni și are și argumente în acest sens, dar atât timp cât nu au lăsat viceprimarul să își ducă la capăt inițiativa, rămâne că el a vrut sa dea banii către căminul de bătrâni și ceilalți către festival.

O mișcare inteligentă din partea echipei cu festivalul ar fi fost să lase viceprimarul să arate că dă sau nu dă banii căminului de bătrâni.

Oricum, de acum încolo se complică treburile la Roznov, unde va urma o perioadă de mari scandaluri, căci ambele tabere nu vor fi în niciun caz sfătuite să se așeze la masă și să negocoieze și să ducă măcar o luptă inteligentă și civilizată, ca niște oameni normali la cap, ci vor fi instigați să se încaiere.

Păcat. Mare păcat de Roznov, unde se formase în timp o echipă, unde primarul era prieten cu toți consilierii și de fiecare dată ajungeau la un punct comun. Vor avea toate taberele numai de pierdut, iar domnul primar Ciubotaru Ionel, care este unul dintre cei mai cumsecade primari din Neamț și o persoană care a fost om cu toată lumea, chiar nu avea nevoie să intre acum într-o perioadă de încordare și dispute. Urâtă politica asta….

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate