Poziționarea Târgului de produse tradiționale în fața Pieței Centrale – un articol greșit!

2

Recent am publicat un articol pe care astăzi l-am șters, în care criticam faptul că avem ”Târg de produse tradiționale afară, în frig, și în piață sute de metri pătrați de spații nefolosite”.
Articolul asocia desfășurarea în aer liber a respectivului târg cu proasta administrare a pieței. Opinia despre proasta administrarea a pieței care are sute de metri pătrați de spații goale rămâne valabilă, numai că la locul de desfășurare a târgului am greșit 100%.
După ce am fost avertizați în comentarii și nu numai că mai toate târgurile de produse tradiționale se fac în aer liber, am verificat acest lucru și, din păcate pentru noi, așa este. Târgurile de produse tradiționale se fac în aer liber.
Din cauza unei succesiuni de constatări ale unor situații de proastă administrare a pieței, am încadrat în mod greșit și subiectiv plasarea acestui târg. Considerăm că, la fel cum avem ”grijă” să îi criticăm pe alții când greșesc, suntem obligați să aplicăm aceeași unitate de măsură și propriilor greșeli.

Cerem scuze firmei Urban și tuturor persoanele care au fost lezate de interpretarea noastră subiectivă.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Un pietrean revoltat spune

    Este adevarat ca astfel de targuri se organizeaza in aer liber! Dar nu langa piata centrala. Niciodata! Si nu organizata de Urban daca cumva ei au organizat asa ceva. Ei nu sunt in stare sa administreze o piata daramite sa mai organizeze un targ. In primul rand sa-si stranga gunoaiele si sa astupe gropile din jurul pietii.

  2. un bugetar spune

    felicitari pentru taria de a recunoaste cand gresim, pentru ca stim ca nu este usor!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate