Băiatul ăsta, Hopșa de la PNL, are dreptate, dar doar când este acasă

0

Liberalii nemțeni de nivel județean s-au supărat puțin pentru că am cam dat cu ei de pământ pentru prestația lor lamentabilă din Consiliul Județean Neamț.

În capul unor consilieri județeni liberali, faptul că ei se prezintă penibil în Consiliul Județean nu e din cauza lor, ci noi suntem ziarul lui Arsene, comuniști, PSD, huuuo, hashtag ordonanța 13, ciuma roșie, Dragnea penalul etc.

Haideți să citim împreună postarea de azi, de pe Facebook a liderului de grup PNL din Consiliul Județean Neamț, domnul Florin Hopșa:

Cu regret constatam modul defectuos prin care majoritatea din Consiliul Judetean Neamt, formata din PSD – ALDE, intelege sa faca politica. De fapt, nu e vorba doar despre a face politica, ci despre cum inteleg ei misiunea ce le-a fost acordata de nemteni. Pentru ca au pus mai presus interesul de partid, au respins un proiect de hotarare pe care l-au initiat motivul invocat fiind faptul ca liberalii s-au abtinut la un alt proiect de hotarare.

Ieri, Luni, 31 iulie 2017, la sedinta ordinara a Consiliului Judetean Neamt, alianţa toxică PSD-ALDE a repins un proiect de hotarare initiat de CJ.

Primaria comunei Moldoveni organizează in data de 15 august ziua comunei. Ca in fiecare an cei din administratia locala solicita Consiliului Judetean Neamt (administrator al drumului judetean ce traverseaza comuna (DJ 158)), inchiderea pentru o perioada de 8-10 ore a drumului mai sus mentionat, oferind si o ruta alternativa. Solicitare motivata de faptul ca evenimentul este unul de amploare si astfel se are in vedere siguranta celor care participa la eveniment si fluidizarea circulatiei in zona.

Inspectoratul de politie al judetului Neamt – Serviciul Rutier a dat aviz favorabil, prin adresa 5889/12.07.2017, ca drumul sa fie inchis. Totodata, in Raportul de Specialitate Directorul Executiv d-nul Doru Conache, de la Directia Investitii, Transporturi si Infrastructura Judeteana si-a dat acordul pentru ca proiectul sa fie introdus pe ordinea de zi indeplinind toate conditiile pentru a fi supus dezbaterii si aprobarii. Ion ASAFTEI vicepresedintele Consiliului Judetean a intocmit expunerea de motive, iar secretarul judetului prin aparatul de specialitate a redactat proiectul de hotarare si l-a introdus pe ordinea de zi. Cu toate acestea proiectul a fost respins ca sa le faca in ciuda consilierilor judeteni liberali!!! Conducerea CJ Neamt s-a comportat ca si cum exista in realitate ABSURDISTAN si ei sunt acolo cetateni de onoare. Ne cerem scuze nemtenilor care trebuie sa asiste la acest spectacol de prost gust…dar alianta toxica PSD – ALDE asa stie sa faca politica….sacrificand interesul cetatenilor!

Deci, cum spune mai sus domnul Hopșa, zici că s-au coborât îngerii liberali din ceruri, zici că a evoluat clasa politică nemțeană cu 100 de ani, zici că cine mai votează altceva decât PNL e cel puțin retardat mintal. Deci, un discurs coerent, argumentat, ordonat, elevat și la care nu prea ai ce să-i reproșezi. Nu poți decât să zici: Bravo, domnule Hopșa!

Acum, haideți să vedem ce a spus de fapt și de drept liderul liberal în Consiliul Județean. Aveți mai jos exact transcriptul la intervențiile lui pe același subiect. Varianta video se găsește în articolul cu ședința.

……proiect de hotărâre, l-ați dat cu jumătate de oră înainte. Uitați, ăsta este proiectul de hotărâre, mi l-ați pus la mapî cu un sfert de orî înainti.

Referitor la ce spuneți dumneavoastră. Îmi răspund și eu și toate documentele care sunt primite și de la Ministerul Educației Naționale și de la Direcția de Sănătate Publică și așa mai departe, toate sunt trimise pe 28. De ce nu ne-ați dat toată documentația pe 28?

Sau puteați măcar să îmi dați un telefon, sau nouă: Bă’ uite. Am de gând să fac chestia asta, da? Mesaj cu suplimentarea ordinei de zi, ce conține. Uite, vreau la comisia pentru protecția copilului vreau să fac o modificare. Și nu mi-o dădeați cu un sfert de oră înainte, că nu am timp fizic să o citesc.

Diferența între ce vorbește și cum vorbește liderul PNL în Consiliul Județean Neamț și ce scrie de acasă pe Facebook, el sau cine îi scrie textele, este de la cer la pământ. În principiu are dreptate și social democrații cam sar coarda și fac lucruri la ambiție politică, dar cu așa opoziție…

Până ce vor învăța unii să vorbească la fel de bine cum postează pe Facebook, realitatea rămâne aceeași. Au sărmanii liberali dreptate, dar au degeaba dacă nu știu să și-o exprime. De fiecare dată sunt făcuți pachet de Arsene și Asaftei, după care se duc acasă se ascund după tastaturi și scriu pe Facebook de parcă ei au fost votați de electoratul de dreapta să fie războinici pe Facebook.

Deci, domnul Hopșa are dreptate în ceea ce a spus numai că de fiecare dată când îl ia PSD-ul mai tare are nevoie de pampers și asta nu e din vina presei aservite sau a ciumei roșii. Atât poate el deocamdată. Poate se va mai antrena și pe viitor cine știe ce pit bull politic devine. Până atunci nu ar fi rău ca liberalii să nu mai caute vinovații prin curtea PSD sau a presei.

Poate se trezesc și ei la realitate. 9 like-uri și o distribuire la 12 ore după fabuloasa postare a liderului PNL din Consiliul Județean Neamț? Eu, să fiu lider politic județean de la un partid istoric și să adun 9 like-uri în 12 ore, mi-aș sterge singur pagina de Facebook și mi-aș căuta un loc de muncă.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate