Beat mort pe bicicletă în Piatra-Neamț

5

Nu puțini sunt bicicliștii inconștienți care umblă beți prin trafic. Dincolo de faptul că își pun viața lor în pericol, distrug și viața celor care nu pot să-i evite și îi lovesc cu autoturismele.

Teoretic, distanța la care trebuie depășit un biciclist este de aproximativ 1,5 m. Practic, sfatul nostru este să încetiniți și să îl depășiti doar în momentul în care sunteți convinși că ați putea evita cazul în care biciclistul este beat și cade cu tot cu bicicletă înspre autoturismul care îl depășește.

Mai jos aveți câteva poze cu un astfel de turmentat care, spre norocul lui, s-a prăvălit cu tot cu bicicletă înspre bordură, nu înspre zona de trafic.

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. Simona Tina spune

  În Germania îți face și testul alcool ca la şoferi şi Îți dă amendă pe loc

 2. Verger spune

  Nu e beat, e obosit. :))

 3. Maria Mihalache spune

  in Moldova un numar mare de betivi /pe bicicleta /masina ,pe jos ,de dimineata la 8.30 am sau orice ora betivi peste tot ,oh uitat de cretinul cu calul legat la 35 de grade afara fara apa si mincare iar el nenorocotul sta in circiuma si bea

 4. Sescu Felix spune

  asta cum de a scapat de „organu” vigilent? acuma avem politie,politie locala,jandarmerie..o armata intreaga de frecatori de menta care stau numai la ciupeala!!

 5. Mihai Petre spune

  In polonia daca te-a prins de 3 ori „afumat” pe bicicleta, 3 luni de inchisoare fara drept de apel ☠️

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate