Unele trasee pietonale sunt uitate…

0

Unele trasee pietonale, ce nu sunt chiar în văzul celor care ar trebui să le îngrijească, sunt uitate sau, mai corect spus, mai puțin îngrijite. Din această categorie fac parte și toate zonele de coborâre cu trepte din cartierul Dărmănești, zonele care duc fluxurile de pietoni spre piața mare sau care fac trecerea dinspre interiorul cartierelor spre stațiile de autobuze.

Unele trepte de pe aceste trasee pietonale nu mai sunt prietenoase cu pietonii, vegetația își cam face de cap și, ceea ce e mai greu de observat pentru cei care le au în grijă, dar reclamat des de cei care le folosesc, este partea de iluminat care lasă mult de dorit.

Poate nu ar fi rău ca și asociațiile de proprietari care au în zonă astfel de probleme să le facă cunoscute primăriei care nu are personal angajat să meargă prin tot orașul să detecteze astfel de nereguli.
Deci, cetățenii care sesizează astfel de probleme trebuie să se adreseze prima dată asociației de locatari ca aceasta la rândul ei să ceara rezolvare din partea primăriei dacă e vorba de domeniul public.

Sursa foto – cititor

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate