O mașină a luat foc în comuna Bodești

0

Marți, 30 mai, în jurul orei 18:00, pompierii au fost anunțați prin 112 de izbucnirea unui incendiu la un autovehicul în Oșlobeni, comuna Bodești. Forțele ISU au reușit să stingă incendiul în timp util și, întrucât nu s-au semnalat scurgeri de combustibil, nu s-a întregistat o explozie. Autovehiculul însă… este distrus aproape în totalitate.

Comunicat ISU Neamț:

Marți, 30.05.2017, la ora 17:51, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu la o autoutilitară în localitatea Bodești. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat cinci pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ. În urma evenimentului au ars autoutilitara în proporție de 90%, documentele autovehiculului, card alimentare combustibil, 30 navete PVC, 1 butoi inox de 50 l.

Împrejurarea determinantă a producerii acestuia a fost “cablu electric defect”.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate