E prilej de fapte bune: Oferă un mic dar de Crăciun copiilor la care Moșul nu poate ajunge

1

craciun

O portocală și o cizmuliță roșie cu dulciuri pentru un copil la care Moșul nu știe adresa ai putea să pui în plus în coșul tău de cumpărături?

Dacă vrei să aduci o mare bucurie cu un mic gest, nu pregeta să ne suni ca să intermediem fapta ta bună.

„Să aducem zâmbete într-o famile fără zâmbet! Uniți, vom reuși!

Monica,

mămica tuturor copiilor ocrotiți de

Asociația Umanitară Codrin, Piatra-Neamț

Contact: 0733 110 928

Pentru a simplifica intermedierea, cei care doresc pot oferi daruri sau donații într-un spațiu special amenajat în magazinul DOLINEX din zona Pieței Centrale. Veți regăsi acolo un coș mare de inox la intrarea în magazin, la loc vizibil, și cu un poster cu acțiunea.

Toate faptele bune le puteți vedea pe pagina de Facebook: Asociatia Umanitara „Codrin- Ocrotiti copiii ce vor ramane doar copii”.

Darurile voastre sunt pe mâini bune, iar puținul pe care îl puteți dona înseamnă enorm pentru niște copii la care Moș Crăciun nu ajunge niciodată.

Despre acțiunile Asociației Umanitare Codrin am mai scris aici: Asociația Umanitară „Codrin” a răspuns imediat apelului de sprijinire a bătrânei imobilizate

Pentru donații în lei:  Asociatia Umanitara Codrin, CUI: 15314206, CONT IBAN: RO70BTRL02801205U02233XX (Banca Transilvania).

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Monica spune

    Multumesc Mihaela Iosub, pentru deschidere si implicarea instanta in actiunle Asociatiei Umanitare Codrin si pentru greutatea si seriozitatea pe care o da publicarea apelului meu intre postarile dumneavoastra. Chiar daca nu ma cunosti, prin transparenta actiunilor mele postate pe facebook ai putut verifica si urmari in timp diversitatea si amploarea actiunilor noastre.
    Am inceput actiunile umanitare intr-un decembrie frumos al anului 2013 – si chiar daca atunci la cele 800 de mesaje de ale mele au raspuns prezent doar 10 persoane, surprinzator nu apropiati ci doar colaboratori mai indepartati, nu m-am descurajet ci din contra m-a motivat sa continui si cu mai multa ardoare sa gasesc solutii pentru a aduce bucurii si ajutor celor care au nevoie.
    De atunci le facem constant, nu doar de Mos Craciun sau Paste ci tot timpul anului, in functie de nevoilor celor ce ne solicita sprijinul si de resursele noastre financiare sau materiale, unele actiuni fiind mai mari, altele mai mici, unele mai vizibile, altele mai discrete, unele medicale, altele social-umanitare, unele pentru copii, altele pentru batrani, unele le fac din fonduri proprii, altele cu sprijinul material sau financiar al celor apropiati, unele in parteneriat cu alte asociatii …..dar nu trece vreo zi fara o fapta buna!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate