488 de elevi nemțeni nu s-au prezentat la școală în luna martie

1

În luna martie 2016, au fost înregistrate  în sistemul de învățământ preuniversitar din Neamț un număr de 132.242 absențe nemotivate, dintr-un total de 245.170 de absențe, conform datelor centralizate de CJRAE Neamț. În aceeași perioadă, un număr de 112.928 de absențe ale elevilor au fost motivate.
Deși numărul elevilor exmatriculați a scăzut de la 67 în luna februarie la 52 în luna martie 2016, 488 de elevi nu s-au mai prezentat la școală, în unitățile de învățământ din județul Neamț.
„În perioada următoare vor continua activitățile cuprinse în Planul Teritorial Comun de acțiune pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și a personalului didactic, dar și prevenirea delicvenței juvenile în incinta și în zonele adiacente unităților de învățămînt preuniversitar, fiind vizate în special unitățile școlare cu risc de absenteism și abandon școlar”, a declarat prof. Romeo Roman, inspector școlar responsabil cu activitatea extrașcolară.

educ123

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Lolita spune

    Deci avem 488 posibili locatari la penitenciare in viitor. Acuma sa facem calculul cam cit costa sa-i scolim si apoi sa adoptam o politica corespunzatoare

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate