Incendiu la o societate comercială din Săvinești

0

Marţi, 03.05.2016, la ora 11:35, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la o construcţie aparţinând unei societăţi comerciale din comuna Săvinești, Str. Chimiei, proprietatea lui R. V.
La locul intervenţiei s-au deplasat 14 subofiţeri cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra-Neamţ.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la acoperișul construcţiei pe cca. 100 mp., cu pericol de propagare la o casă din imediata apropiere.

Flăcările au distrus 100 mp din astereală lemn și învelitoare şindrilă, cca 54 mp. planşeu din scândură, tâmplărie lemn, 5 ferestre şi 2 uşi.
– sursa de aprindere: flacăra;
– împrejurarea determinantă: jocul copiilor cu focul.

Din cauza temperaturii ridicate s-au deteriorat cca. 60 mp. tencuiala faţadă cu polistiren, o fereastră termopan și copertina din policarbonat pe o suprafaţă de cca.12 mp., de la locuinţa învecinată.

incendiu12

 

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate