28 martie – Şedinţă ordinară a Consiliului Judeţean Neamţ

7

Pe ordinea de zi a sedintei de la Consiliul Judetean de astazi, 28 martie, au stat urmatoarele probleme care pot fi citite pe site-ul oficial al CJ Neamt.

Poate cea mai importanta problema a fost „organizarea concursului de proiecte de management pentru ocuparea postului de director al Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”.

Pe aceeasi tema:

Interimat fără sfârşit la Centrul pentru Cultură şi Arte “Carmen Saeculare” Neamţ (si un drept la replica)

In continuare, imagini din cadrul sedintei CJ.

EXPUNERE DE MOTIVE privind organizarea concursului de proiecte de management pentru ocuparea postului de director al Centrului pentru Cultura si Arte ”Carmen Saeculare”

Începând cu data de 15 octombrie 2008, functia de director al Centrului pentru Cultura si Arte ”Carmen Saeculare” s-a vacantat.
Conform art. 22 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 34/2009 cu privire la rectificarea bugetara pe anul 2009 şi reglementarea unor masuri financiar-fiscale, cu modificarile si completarile ulterioare, prin excepţie, ordonatorii principali de credite, în cazuri temeinic justificate, pot aproba ocuparea unui procent de maximum 15% din totalul posturilor ce se vor vacanta dupa data intrarii în vigoare a actului normativ mentionat,, numai în condiţiile încadrarii în cheltuielile de personal aprobate prin buget.
Întrucât la aceasta data aceste conditii prevazute de lege sunt îndeplinite propun organizarea concursului de proiecte de management pentru ocuparea postului de director al Centrului pentru Cultura si Arte ”Carmen Saeculare”; în acest sens va supun spre analiza şi aprobare:
1. caietul de obiective pentru concursul de proiecte de management perioada 01 iunie 2011 – 01 iunie 2016 ;
2. regulamentul de organizare a concursului de proiecte de management pentru ocuparea postului de director al Centrului pentru Cultura si Arte ”Carmen Saeculare”;
3. comisia de concurs, care sa analizeze proiectele de management depuse pentru activitatea Centrului pentru Cultura si Arte ”Carmen Saeculare”, în urmatoarea componenta:
Presedinte: – Aldo Pellegrini – vicepresedinte al Consiliului Judetean Neamt;
Membri: – Oana Gabriela Petrica – director adjunct al Centrului National pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale;
– Corina Mihaescu – cercetator stiintific I în cadrul Centrului National pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale;
4. comisia de solutionare a contestatiilor formulate asupra modului de respectare a procedurii privind organizarea si desfasurarea concursului, în urmatoarea componenta:
Presedinte: – Mircea Pintilie – vicepresedinte al Consiliului Judetean Neamt;
Membri: – Ciprian Ograzeanu – director al Centrului National pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale;
– Gavrilutiu Elena – sef birou în cadrul Centrului National pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale.
Reprezentantii Centrului National pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale în cadrul comisiilor organizate au fost desemnati prin adresa nr. 194/14.03.2011.

Astfel, va supun spre analiza şi aprobare proiectul de hotarâre privind organizarea concursului de proiecte de management pentru ocuparea postului de director al Centrului pentru Cultura si Arte ”Carmen Saeculare”.

Emilian Zaharia

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
7 Comentarii
 1. razvan spune

  HA!! HA!! HA!!
  Ce sa vezi in strand? Patru pereti si un gard care au costat un miliard, BANI PUBLICI??? Bani scursi prin buzunarele directorului Cucoara si contabilului de acolo, in urma cu 2 ani? Scrie in Monitorul de Neamt!!! Anchete amanuntite sunt acolo!!! Cititi si va cruciti!!
  Ce dracu aparati??
  Daca madame asta Maxim ar fi avut 50 de ani+ si ar fi fost o ciuma si un „Da, sa traiti!”, nimeni nu_i avea grija! Poate ne scoate la lectie profa de romana si ramanem repetenti! Copiati de pe net tot felul de mizerii si denigrati fara sa cunoasteti oamenii! Batu-var Dzeu de amarati!
  Frate, naspa e invidia asta!

 2. vlad spune

  @ someone – te plateste bine domnisoara directoare? in ce fel?…
  vad ca ai date, la zecimale, chiar de la institutie. Bravo! Daca acel Cucoara a calcat pe bec sa plateasca, da-l in…
  Dar daca tot ai date ne explici si ce e cu suta aia de milioane data de dra Maxim (sau Macsim?) pentru doua scaune, o masa si un raft? Macar Spavi, cu banii aia a facut ditamai stana turistica (o poti vedea in strand) dar domnisoara ta a dat aceeasi suma pe trei lemne. Punem pariu ca nu o sa vrei sa te referi la aspectul asta cand mai intri si comentezi si o sa bagi ce sume si ce teme iti da stapana ta?

 3. someone spune

  Pentru mishu…..penibil esti tu..
  cu ce e mai presus un consilier judetean? are patru c…e
  ne dam cu parerea de parca am stii ce se intampla acolo…
  de ce nu discutati despre ex – directorul CUCOARA care a pradat centruL,Un singur exemplu – o conventie pentru domnul Ioan Murariu Boatcă – alias SPAVI – de 13.608 lei lei (cititi ziarele – http://www.monitorulneamt.ro/stiri/?editia=20100318&pagina=1&articol=24938) plus alti bani lunar si altele.
  VENITII CU SOLUTII

 4. mishu spune

  voua nu vi se pare ca domnisorica asta e jenanta? penibilo, cine esti tu sa intrerupi un consilier judetean care iti pune intrebari? cum iti permiti tu sa tragi la raspundere un consilier judetean ca nu a venit la actiunile organizate de centru? ce sa vada? actiuni organizate de centru la care dansatorii sunt de la alte ansambluri ca tu ai desfiintat trupa de dansatori si traditii? pleaca pitipoanco invartindu-te…

 5. HAIDUC spune

  Dna Maxim nu incercati sa dregeti busuiocul…..eu va spun felicitari, a-ti reusit sa faceti ceva acolo dar nu a-ti reusit decat sa puneti putina verdeata deasupra gunoiului.Era bine daca v-ati fi apucat de curatenie…..ca orikum a-ti fost condusa din spate……practic a-ti fost un pion pe tabla de sah……regii sunt altii….va multumesc

 6. HAIDUC spune

  Se pare ca Dna Ignatovoci nu prea e multumita de sitiatie…..eu chiar nu stiu ce mai cauti pe acolo?!

 7. HAIDUC spune

  Daca Dl Pruteanu vrea documente , va avea documente….Domnule Pruteanu ce va suparati asa de mult de adevar?
  ….Se pare ca incercati sa puneti pumnul in gura asa cum a-ti facut-o si anii trecuti ….
  …Felicitari celor ce au spus lucrurilor pe nume ….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate