Actiuni ale Politiei Neamt

0

În ziua de 26 martie 2011, politişti din cadrul Serviciului Rutier si Formatiunii Rutiere Bicaz, au actionat pe linia combaterii excesului de viteză, respectiv depistării conducătorilor auto care conduc sub influenta băuturilor alcoolice.

În cadrul actiunilor au fost aplicate 91 sanctiuni contraventionale, în valoare totală de 6.398 lei si au fost retinute 5 permise de conducere pentru depăsirea limitei de viteză si depăsire neregulamentară.

În ziua de 25 martie 2011, lucrătorii Serviciului de Investigare a Fraudelor au actionat pe raza judetului Neamt pe linia prevenirii si combaterii infractiunilor de evaziune fiscală.

Cu această ocazie au fost constatate 14 infractiuni, au fost aplicate 31 sanctiuni contraventionale în valoare totală de 17.672 lei si au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 14.188 lei.

Exemplu: În urma unor verificări efectuate la mai multe societăti de pe raza judetului Neamt au fost identificate 6 aparate pentru jocuri de noroc atribuitoare de câstiguri ce erau exploatate ilegal, respectiv fără a avea autorizatie în acest sens.

S-a întocmit dosar penal fată de administratorii societătilor sub aspectul comiterii infractiunilor de desfăsurare fără licentă a oricărei dintre activitătile din domeniul jocurilor de noroc respectiv ascunderea bunului sau a sursei impozabile sau taxabile. Cele 6 aparate au fost ridicate până la definitivarea cercetărilor.

Actiuni ale Politiei Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate