27 martie -Ziua veteranilor de Război

0

Vineri 27 martie a.c., la sediul Inspectoratului de jandarmi Judeţean Neamţ s-a desfăşurat Ziua veteranilor de Război, activitate ce face parte din manifestările organizate cu prilejul aniversării la data de 3 aprilie 2015, a 165 ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Astfel jandarmii nemţeni nu i-au uitat pe cei care cu migală, răbdare, modestie şi cumpănită existenţă au pus o cărămidă la istoria românilor şi i-au invitat la sediul unităţii pe cei care au luptat în cel de-al doilea război mondial, la invitaţie răspunzând 10 veterani.

Trecuţi deja de vârsta de 90 ani, veteranii nu au uitat de anii în care au servit cu cinste, onoare şi demnitate patria, iar cu acest prilej au împărtăşit jandarmilor din amintirile acelor vremuri. În încheierea întâlnirii aceştia au primit diplome aniversare şi fotografii din partea Inspectorului Şef ca semn al recunoaşterii sacrificiilor şi devotamentului de care au dat dovadă în întreaga activitate.

Compartiment informare şi relaţii publice

DSCN0306

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate