Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 18 august 2019
  • :
  • :

169 de cerșetori, luați la bani mărunți de polițiștii locali

Biroul de Ordine Publică al Poliției Locale Piatra-Neamț a amendat în luna ianuarie 169 de persoane pentru cerșit.

Sfatul nostru este să nu oferiți bani cerșetorilor pe care nu-i cunoașteți. Dacă vreți să ajutați un om amărât, luați datele lui de contact sau aflați exact unde poate fi găsit și cereți instituțiilor abilitate să îl ajute, contactați un ONG specializat sau anunțați-ne și facem noi aceste demersuri.

Pentru a înțelege mai bine fenomenul vă recomandăm acest reportaj: VIDEOREPORTAJ // ANCHETĂ: Din culisele cerșetoriei la Piatra-Neamț.

Exemple:

La data de 07.02.2019, orele 12,30 a fost depistata in Piata Mihail Kogalniceanu numita C.D.G., de 20 ani, din Piatra Neamt, care era cu minora C.R. de  1 an si 11 luni in timp ce apela la mila trecatorilor, desi este apta de munca.

 S-a luat masura sanctionarii contraventionale conf. Lg. nr. 61/1991R cu suma de 100 lei si predata la DAS Piatra Neamt pentru a se dispune masurile de protective sociala care se impun.

La data de 07.02.2019, orele 17,00 a fost depistat numitul V.R.G. de 18 ani, din Piatra Neamt in timp ce scotocea si arunca din europubele resturi alimentare pe domeniu public. A fost sanctionat contraventional conf. HCL nr. 7/2010 cu suma de 500 lei.     
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *