Un jandarm aflat în timpul liber a împiedicat producerea unui conflict violent

1

Marţi, 15 martie, plutonierul major M.C., subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ (aflându-se în timpul liber, în zona Pieţei Bistrița), a observat, pe trotuar, un tânăr care purta o discuţie aprinsă cu două fete.
După ce a trecut la câţiva paşi de cele trei persoane, jandarmul a auzit ţipete iar când s-a uitat mai atent, a observat că tânărul se manifesta în mod violent faţă de una dintre fete.
În acel moment, subofiţerul s-a apropiat de cele trei persoane, și-a declinat calitatea de jandarm şi a încercat să-l liniştească pe tânărul recalcitrant, după care l-a fost condus la sediul postului de Poliţie din zona Piaţa Bistriţa, unde au fost luate măsurile legale împotriva acestuia.
Acţiunea jandarmului este exemplul potrivit pentru a înţelege că este mai simplu să prevenim decât să combatem.
De cele mai multe ori, adoptarea un dialog adecvat poate preveni declanşarea unei stări conflictuale şi pe cale de consecinţă, reducerea eventualelor consecinţe negative.

sursa: IJJ Neamț

jandrm

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. mickey999 spune

    Hmmmm… eu cred ca fetele erau vinovate.
    Doar asa se intimpla mereu … si apoi o fac pe victimele.

    Cunosc eu cazuri din astea multe ….

    🙂 🙂 🙂 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate