Peste 200.000 euro vin lunar în Neamț pentru fetele care fac web chat erotic

4

Cele peste 1000 de conturi de webchat create de domnișoare și chiar de doamnele din Neamț pe site-urile de webchat erotic aduc venituri, în mare parte neimpozabile, de peste 200.000 euro lunar.webchat
Webchat-ul erotic a devenit în ultimi ani o sursă de venit principală sau suplimentară pentru multe fete din Neamț, mai ales după ce sistemul de înscriere într-un portal de gen s-a simplificat foarte mult nemaifiind nevoie de studiouri în care fetele sa ”presteze” în fața web-camerelor. Acum totul este mult mai simplu și fără program. Oricine își poate crea acum un profil unde poate fi disponibil(ă) oricând poate și banii câștigați pot fi livrați prin orice sistem de plată începând de la cont bancar până la paypal.
Dacă partea financiară este consistentă raportat la venitul minim din România, problema de moralitate rămâne însă una destul de delicată deoarece comunitatea nu este pregătita încă să accepte o asemenea ocupație.
Deși majoritatea domnișoarelor sau doamnelor care fac bani pe această cale se consideră oarecum protejate având identități false sau ”prestând” doar pentru clienți din alte țări, un specialist în internet poate identifica relativ ușor conturile care provin dintr-o anumită regiune iar de aici pana la identificarea fizionomiilor nu mai este decât un pas.
Dincolo de bani și moralitate, este de notat că majoritatea ”prestatoarelor” de webchat erotic din Neamț sunt domnișoare sau doamne serioase din punct de vedere social sau profesional, dar care se transformă în vedete xxx în fața webcam-ului. E foarte complicat de explicat dubla personalitate, dar aceasta este lumea în care trăim.
Din păcate este doar o chestiune de timp până ce se va găsi cineva care să facă din aceste ”prestatoare” vedete locale și să le distrugă viața pentru că, după cum spuneam, societatea românească nu a evoluat până la nivelul la care să fie tolerantă cu o femeie care lucrează într-un astfel de domeniu… acesta fiind și principalul motiv pentru care nu dezvăluim astfel de identități, dar va asigurăm că ați fi cu toții uimiți să vedeți ce performanțe obțin și ce pot să facă unele dintre domnișoarele sau doamnele care în viața de zi cu zi afișează un comportament de sfinte și au pretenții să fie tratate ca niște repere morale.

D.E.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Lolita spune

  Avem a face distinctie in rindul „angajatelor”, adica cele care propaga morala si sint in functii ce necesita o conduita morala in societate si cele care o fac pentru ca nu au gasit o slujba bine platita.

  Daca ati gasit vreo judecatoare sau din „partide” va rog sa le prezentati. Daca sint doar persoane simple, nu. Macar o vedeta locala, care traieste la Monaco are de unde sa faca selectie pentru clientii de acolo.

 2. MARCEL spune

  DECI Flacarica avea 100% Dreptate cand spunea ca CASTINGU cu Curveti si C ve e Profitabil ! Andreea vezi de inchide usa cand faci piruete in fata camerei web SA nu te Gaseasca , Surprinda Ai TAI !

 3. Stefan spune

  Pai, de unde stiti ca doamnele si domnisoarele respective sunt din Neamt si de unde reiese suma primita?Pe de alta parte , ANAF impoziteaza cumva cei 200.000 euro lunari?

  ADMIN: Dacă puteam desconspira rursa era mentionata in articol.

 4. andreea spune

  puteti da un exemplu de astfel de site?…as fi interesata de astfel de prestatii.multumesc!

  ADMIN: livejasmin.com

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate