Conducerea Consiliului Județean Neamț l-a demis pe managerul spitalului, Ioan Lazăr

15

Managerul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț a fost demis în urmă cu câteva minute de conducerea Consiliului Județean Neamț.
Nu știm cât a contribuit publicația noastră la această demisie, dar sperăm ca următorul manager să fie unul competent, care să își facă treaba corect, nu tot unul numit politic, ca să o luăm de la capat.
Felicitari doamnei președinte al Consiliului Județean Neamț, doamna Emilia Arcan, pentru această decizie.

„În data de 3 martie 2016, Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț a adoptat Hotărârea nr. 6, prin care propune încetarea Contractului de management nr. 10503/20022 din 28 august 2013, în baza prevederilor art. 23, coroborate cu cele ale art. 22, lit. «k» din contractul de management. Am ținut cont de respectiva hotărâre a Consiliului de Administrație și am apreciat ca fiind necesară încetarea contractului de management, încheiat între Consiliul Județean Neamț și domnul Ioan Lazăr, managerul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, emițând o notificare în acest sens, care a fost transmisă către cel vizat de respectivul document“, a declarat Emilia Arcan, președintele Consiliului Județean Neamț.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
15 Comentarii
 1. Mădălin spune

  Și așa micile probleme se rezolvă încetul cu încetul.

 2. Cosmin spune

  Un spital in Judetu’ Neamt, maine’n toata TARA ! Felicitari !

 3. STROI ION spune

  Masurile luate la spitalul judetean, speram sa imbunatateasca activitatea tuturor celor implicati, incat bolnavii sa aiba parte de cea mai buna asistenta medicala. Felicitari doamnei Arcan.

 4. STROI ION spune

  Pentru buna desfasurare a activitatii spitalului judetean, trebuiau luate masuri urgente. Doamna Arcan pune mare pret pe sanatatea oamenilor si ia masurile ce se impun. Felicitari!

 5. Ioan Mihalache spune

  O decizie de apreciat pentru inlaturarea din functie de conducere a Dr. Ioan Lazar, persoana care face parte din acea gasca de plescari, care nu au facut nimic pentru imbunatatirea sistemului de sanatate de la Piatra Neamt.

 6. Popescu Denisa Elena spune

  In primul rând vreau sa o felicit pe doamna Emilia Arcan, o doamna implicată si pasionata de munca pe care o depune. Problemele Spitalului Județean se pare ca încetul cu încetul se rezolva.

 7. AntiProști spune

  Curtea de conturi a României a constatat că din visteria CJ Neamț lipsesc 350.000 de lei(80.000 euro).
  Raportul financiar este făcut pe anul 2015, atunci când Arcan era vicepreședinte.
  Poliția nemțeană tace de parcă ar fi plătită din banii celor de la CJ, nu din banii cetățenilor.

  Când va fi demisă Arcan și cine o va face?
  Unde sunt cei 80.000 de euro? Cine ia subtilizat?

  ADMIN: In mandatul 2012 – 2016 estimam sume cheltuite dubios de la CJN de peste 5 milioane de euro… daca ar fi 80.000 ar fi parfum 🙂

  1. AntiProști spune

   Corect. Pentru că în 2015 DNA s-a trezit brusc dintr-o cruntă astenie cronică, cei din CJ Neamț au subtilizat doar 80.000, bani de apă de parfum.
   Și asta din obișnuință.

   Totuși, rămâne întrebarea: pe cei din conducerea CJ Neamț, cine-i trimite după gratii?

 8. ignea emilia spune

  Salutam initiativa d.nei presedinte al CJ.Neamt, Emilia Arcan, pentru decizia luata.Speram ca se vor indrepta lucrurile la Spitalul Judetean Neamt.

 9. Nastase Iuliana spune

  Cred ca personalul spitalului judetean care de ceva timp au adus acuze conducerii deficitare a acestei institutii care ajunsese sa fie cunoscuta sub denumirea de spitalul mortii ar trebui sa se simta usurati ca in sfarsit s-a terminat o perioada de trista amintire .Am citit de-a lungul timpului o serie de nemultumiri ale cadrelor medicale la adresa managerului dar cand lucrurile au devenit mai serioase si s-a trecut la fapte se pare ca le-a pierit curajul si au inceput sa dea inapoiSe pare insa ca actualul Presedinte al CJ,chiar daca este o femeie a fost curajoasa si hotarata sa treaca la fapte constienta de nemultumirile si atacurile la care va fi supusa.Se pare ca cei care i-au acordat incredere si au votat-o in aceasta functie nu s-au inselat Mult succes!!!

 10. Dana spune

  Salut aceasta decizie si felicit responsabilii de aceasta decizie mai ales doamnei Arcan. Speram ca in acest fel spitalul de la Piatra Neamț sa intre intr-o noua era in care pacienții sa aibă O ȘANSA LA VIAȚA …

 11. Victorita Paduraru spune

  Deficientele grave inregistrate in activitatea managerială a dr.Ioan Lazar , semalate in repetate randuri de dna.Emilia Arcan ,presedintele Consiliului Județean Neamț ,au condus la demiterea managerului Spitalului Județean de Urgența Neamț.Comentariile pe care le-am facut la unele articole rautacioase pe acesta temă , imi exprimam convigerea ca dna.Emilia Arcan are dovezi si fapte concrete, care au stat la baza acestei decizii..Felicitari pentru consecvență și fermitate ,dna, .Emilia Arcan!

 12. Tata Vostru spune

  Si l-au pus pe Juncu, cel care a contrasemnat toate deciziile imputate lui Lazar, ca membru al Comitetului Director.

 13. janel iosub spune

  DAR LA APA SERV IOC DEMISII!! AOLO ESTE UN TRAI SI-O VIATA, IN GENERE ESTE O INSTITUTIE NEDERANJABILA!! SCUZATI!

 14. mickey999 spune

  Un manager bun, cu talent pentru pozitia pe care o va ocupa dar si pentru meseria pe care o face ar trebui sa isi organizeze echipa astfel incit sa asculte cu stetoscopul pe la toate usile .

  In felul asta stie tot ce se petrece si poate gestiona oricind absolut orice situatie „neasteptata” .

  Zic si eu ….na ….

  🙂 🙂 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate