Furnizarea cu apă s-ar putea relua astăzi, după ora 19:00

6

ApaServ anunţă întreruperea furnizării apei potabile în ziua de  10.03.2016 la nivel extins în municipiul Piatra-Neamț. Vor continua lucrările de reparații la magistrala ce alimentează  Piatra-Neamț. Presiunea va fi redusă, iar în unele zone va fi zero.

Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea furnizării serviciului, din cauza antrenării depunerilor din conducte, apa va avea suspensii şi culoare. Această apă se poate folosi în scopuri menajere. (sursa: apaserv.eu)

Primarul Dragoș Chitic  a informat că rezolvarea avariei la conducta magistrală de alimentare a orașului este estimată a fi rezolvată până la ora 19, astăzi 10 martie.

Zonele afectate acum sunt: Centru – parțial, Sarata, Precista, Dărmănești – parțial.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
  1. Aneta Carmen spune

    Platim cea mai scumpa apa din tara!!!!!!!!!Rusineeeeeee, va batei joc de oamenii care va platesc salariile uriase , Incompetenti de la mic la mare!!! De ani de zile se ” investete „in reteaua asta de apa si e din ce in ce mai RAUUUUUUU, este un monopol pagubos!!!!!!!

  2. legio spune

    Raspunsul Apaserv la intrebarea; Cand se reia furnizarea apei, raspuns la data de 11 03 2016, inca se lucreaza.

  3. legio spune

    Nesimtirea a ajuns la asemenea cote , ca te sperii. Toti de la Apaserv au ajuns la cota de avarie a nesimtirii impreuna cu totii cei de la consiliul Judetean. Acesti PSD-sti au trecut Apaser in subordinea CJ ca sa se faca niste racordari la apa a unor comune si sa aiba votanti. Ce cauta Apaserv la CJ, cand aceasta este a orasului Piatra Neamt si trebuie sa deserveasca populatia acestui oras ,ptr aceasta a fost infiintata. Primaria si CL sant cu mainile legate ,nu pot lua nici o masura.

  4. Adina Mihaela Şoroduc spune

    E 11 martie…şi furnizarea apei incă nu a fost reluată!! Înțelegem că a fost o defecțiune majoră, că e dificil de remediat…Dar noi ce facem??

  5. SELIM spune

    Nesimtire- a sters comunicatul cu reluarea furnizarii apei ora 4:00 a.m. si l-a inlocuit cu ora 24
    Incompetenta-cam mult timp sa solutioneze o avarie si se mai lauda cu proiecte europene !!!!
    Pasivitate-organele de control se puteau sesiza in acest caz si sa informeze corect consumatorii
    Concluzie- tara numita ROMANIA POLITICIENILOR

  6. andone spune

    „S-ar putea”.. da ce trebuie sa facem, ca sa puteti.. ca asa v-ati obisnuit sa „ne obisnuiti, cu multe puncte de suspensie, si cu sintagma „poate”.
    Indolenta voastra, cheltuiala cetateanului.. azi stateau 10 prosti de la APA SERV langa o gaura langa Augsburg, cu mainele in sold.. ” Poate s-ar putea” sa va lumineze cel de sus, si sa dati drumu la apa, evident.. dupa solutionarea avariei nemernicilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate