Unde mergem în weekend?

0

Vineri, 4 martie, ora 17.00, copiii Clubului Artis, vă așteaptă cu zâmbete, flori, muzică și dans, toate la început de primăvară.

resize

Vineri, 4 martie, ora 22.00, Tequila vă invită la un super party. Evenimentul va fi dedicat în mod special femeilor.

resize (1)

Vineri, 4 martie, ora 22.30, Kristal Caffe vă așteaptă să începeți weekend-ul cu sentimente de primăvară și chef de petrecere.

resize (2)

Sâmbătă, 5martie, ora 17.00, Teatrul Tineretului vă invită să urmăriți spectacolul Chelnerul Mut, după Harold Pinter.
Din distribuție fac parte: Florin Hrițcu, Răzvan Bănuț și Rareș Pîrlog

resize (3)

Sâmbătă, 5 martie,  ora 19.00, Hotel Central Plaza vă îndeamnă să oferiți femeilor dragi din viaţa dumneavoastră o seară de răsfăț, în ambientul plăcut al restaurantului Clasic.

Chef Zamfira v-a pregătit un menu special și băuturi rafinate. Formația Andante și Trupa de lăutari din Chișinău se va asigura că veți dansa până în zori, iar “Talida Models” vă va încânta privirile cu o paradă de rochii de seara din cele mai fine materiale și croieli.

resize (4)

Sâmbătă, 5 martie, ora 21.00, Walter Ghicolescu vine la KM 0. Acesta vine cu tolba plină de piese și cărți noi, dar si cu multă sensibilitate.

resize (5)

Duminică, 6 februarie, ora 18.oo, la Cinema Dacia va avea loc show-ul de Stand Up Comedy ”Bromania”. Prețul unui bilet : 40 de lei (primele 3 rânduri) și 25 de lei (restul sălii).

resize (6)

Duminică, 6 martie,  ora 20.00, în Tequila revine Vlad Grigorescu, unul dintre cei mai buni entertaineri din România.

resize

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate