1 Decembrie la Piatra-Neamț, în imagini

0

Ziua Națională a României a fost sărbătorită la Piatra-Neamț printr-o ceremonia militară urmată de o defilare cu trupe şi tehnică, organizată de Garnizoana Piatra-Neamţ cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Din detaşamentele de defilare au făcut parte Drapelele de Luptă şi militari din cadrul Batalionului 634 Infanterie „Mareşal Józef Piłsudski” din Piatra-Neamţ, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ şi tehnică militară/autospeciale aparţinând Batalionului 634 Infanterie „Mareşal Józef Piłsudski”, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ, Direcţiei Regionale de Informaţii Moldova Nord şi Poliţiei Locale Piatra-Neamţ.

După defilare a avut loc un spectacol artistic susținut de către Ansamblul de cântece populare ,,Nemţişorul”, Grupul Vocal ,,Floare de Colţ” şi Ansamblul Folcloric ,,Brâul Roşu”, cu sprijinul Centrului pentru Cultură şi Arte ,,Carmen Saeculare” Neamţ, instituţie de cultură parteneră a Cercului Militar Piatra-Neamţ.

La mulți ani, România!

Surse foto: IPJ Neamț, Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate