Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 17 iulie 2018
  • :
  • :

Unanimitate! Coaliția PSD-ALDE ar vrea să deschidă o piață deja deschisă

PSD-iștii au votat azi fără comentarii tot ce li s-a servit pe tavă de la primăria Piatra-Neamț. Dar să nu spunem ceva despre ei fără să ne punem și noi cenușă în cap, căci tot fără comentarii am luat și noi de bun ce am discutat cu liderii grupurilor PSD și ALDE.

Cei doi lideri de grupuri politice din Consiliul Local ne-au dat dreptate și chiar au spus că au o propunere de CL în sensul deschiderii pieței din Mărăței. Puțin mai aveam și ne luam de toată lumea pe motiv că piața din Mărăței stă închisă. Așa e când te apucă jurnalismul de după tastatură și te lași în baza a ceea ce discuți cu aleșii locali.

Noroc că am avut o presimțire că domnii de la PSD-ALDE nici nu au călcat pe la piața din Mărăței și am mers acolo unde am văzut ușile pieței deschise și înăuntru câțiva comercianți care își plângeau amarul provenit din vânzările foarte slabe.

Știm că administrarea pieței din Mărăței a fost scoasă la licitație, dar se pare că nimeni nu a avut interes să o ia, așa că cei care administrează bazarul vin și pe la aceasta piață și mai taie câte o chitanță celor care vând aici.

Domnilor de la PSD și ALDE, nu mai faceți proiecte pentru piața din Mărăței sau pentru alte lucruri înainte de a vă documenta la fața locului că ne luăm și noi după declarațiile dumneavoastră și ne facem de râs.

Iosub Robert

P.S.: Dacă cu presa consilierii locali par atât de siguri pe ei când de fapt ei nu știu despre ce e vorba, stau și mă întreb: Oare la fel fac și când șefii lor politicii îi întreabă ceva? Tot așa le spun basme pe post de adevăruri certe?
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *