Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 17 iulie 2018
  • :
  • :

Topul firmelor Neamț – Camera de Comerț și Industrie Neamț

Camera de Comerț și Industrie Neamț a organizat Topul Firmelor din Neamț, o manifestare în care au fost premiate firmele care au performat în anul ce a trecut.

Mihai Apopii, președintele CCI Neamț, a fost gazda evenimentului și, ca în fiecare an, a reușit să puncteze în câteva cuvinte exact starea economică a României, stare economică care nu e nici pe departe în cea mai fericită fază.

Ce nu se știe la Neamț, dar prin comparație ne permitem să apreciem, este faptul că celelalte județe din jur sunt mult în urma Neamțului ca implicare a Camerelor de Comerț, la Neamț existând un președinte care se implică cu adevărat în susținerea reală a firmelor, Camera de Comerț Neamț fiind locul de unde au plecat propuneri legislative și multe alte inițiative care au adus un plus de multe ori foarte important economiei din România. Dacă e să ne uităm numai că ”reinventarea” învățământului profesional a demarat din biroul domnului Mihai Apopii, președintele CCI Neamț, și putem să înțelegem că această Cameră de Comerț chiar funcționează și are un rol important nu doar local, ci și în dinamica economică la nivel național.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *