Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 iunie 2018
 • :
 • :

Știi unde se află acest loc din municipiul Piatra-Neamț?

22 comentarii la “Știi unde se află acest loc din municipiul Piatra-Neamț?

  1. Lavinia

   Se numesc grafferi, nu „mâzgâlitori”, iar ce fac ei este artă urbană și trebuie apreciați pentru că scopul lor este de a înfrumuseța spațiile gri. În alte țări din Europa mulți tineri au parteneriate cu autoritățile locale pentru a desena diverse locuri și sunt văzuți ca niște artiști, pentru că asta sunt, mulți dintre ei au și studii în artă, nu cum sunt considerați la noi, niște huligani sau mai știu eu ce. Ar trebui să treceți peste gândirea asta comunistă, o seară frumoasă!

   Raspunde
 1. Vukovik

  CUM De NU ! E Observatorul Nu ala de la A 1 ,sau cum se mai numea ,cel de pe COZLA , deasupra curtii lic P. Rares , In care sa facut o alta INVESTIZIONE made CL for Primaria P Neamt si care acum la anumite ore a ajuns un loc de Depravare ! Tot a fost recent un art legat de credite si rambursari , Zic ca cei in cauza atunci cand suna ,, Creditorii ,, sa puna ca ton de apel , ori la finalul unor Evenimente ptr principalii Creditori , locuitorii Urbei , Cetatii melodia lui ALEX de la Orastie ,, Girantii ,, e pura Realitate cu ceea ce sa intamplat la NT !

  Raspunde
 2. mickey999

  Odata era un fel de dicoteca prin ’90 si ceva in aer liber? Sau poate prin 2000 si ceva ???

  Ce vremuri …ce viatza…..am impresia ca a rezistat doar o vara pen’ ca pensionarii din zona vilelor comuniste au protestat vehement ( mai mult sau mai putin legal , pe buna sau rea dreptate …nu mai conteaza ), asa este?

  Tin minte ca vara mergeam cu bunicu’ colosha si bea si el o bere rece din „grota”.

  Apoi un intrerpinzator zanatec a turnat betoane in anii noii orinduiri libere ( de orice tip de morala , as zice) si s-a facut chestia aia.

  Apropo…cine a fost cu idea „remodelarii” Grotei de Vara? Mai sint niscaiva documente care au un nume pe ele?

  Doar din curiozitate intreb…

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *