Ce suspect de fals și uz de fals acoperă Daniela Soroceanu, secretarul județului Neamț ?

0

Cu ceva timp în urmă atrăgeam atenția că de o perioadă de timp cineva tot falsifica semnătura președintelui Consiliului Județean, prin multimplicarea acesteia sau prin folosirea unei ștampile cu această semnătură, dovada stând foarte multe elemente din actele oficiale ale Consiliului Județean Neamț.
Deși a fost avertizată în mod oficial de mai multe ori de acest aspect, secretara județului Daniela Soroceanu, garantul legalității actelor emise de Consiliul Județean Neamț, în loc să anunțe pe loc organele de anchetă, a răspuns cu multă aroganță  că ”nu are competențe grafologice”.
Aceste semnături false au început să apară pe actele din Consiliul Județean odată ce președintele CJN, din motive de sănătate nu putea fi prezent să le semneze. Analizând cu atenție circuitul actelor și stând de vorbă cu persoane responsabile din Consiliul Județean Neamt am ajuns la concluzia că cine a falsificat aceste acte nu ar fi putut să o facă fără complicitatea doamnei Daniela Soroceanu care în acea vreme era singura care avea acces la actele destinate strict președintelui Consiliului Județean Neamț. De fapt, același lucru ar putea să îl afle și orice organ de anchetă care ar verifica aceste suspiciuni, asta dacă nu cumva  doamna Soroceanu Daniela este mai presus de lege.
Nu știu cine e interesat să acopere aceste fapte penale de o gravitate deosebită, dar într-o țară normală la cap organismele abilitate ar trebui să bage la pușcărie pe cel care și-a permis să aplice în fals semnătura unui președinte de Consiliu Județean și pe toți complicii lui, chiar și dacă președintele CJ ar fi încuviințat tacit această practică.
Cine știe câte minunății a semnat în fals persoana care se ocupă de așa ceva în această instituție, mai ales că într-o stranie coincidență în această perioadă a fost oprit sistemul de evidență computerizată a actelor neplătindu-se mentenanța lui și astfel nimeni nu a mai avut control asupra circuitului hârtiilor în Consiliul Județean Neamț.
În exemplele de mai jos, de suprapunere și afișare individuală a unor astfel de semnături suspecte, se vede că a fost folosit un prototip de semnătură scanată sau pusă pe un suport fizic de tip ștampilă, iar această semnătură neoriginală a fost aplicată pe mai multe acte oficiale.
Cine are dubii asupra raționamentului nostru poate să încerce să semneze de zece ori pe hârtii diferite și să vadă dacă poate obține semnături perfect identice.

plastografiere

fals

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate