La consiliul Județean Neamț se falsifică semnături ?

Aruncând o privire asupra unor documente aflate pe masa consilierilor județeni la ultima ședină de Consiliu Județean am observat faptul că semnătura domnului președinte Culiță Tărâță este perfect identică pe toate hârtiile. Cunoscut fiind faptul că nimeni nu poate semna perfect identic de două ori la rând și știind  că în ultima perioadă domnul președinte nu a fost în localitate, semnăturile au devenit din start suspecte de plastografiere.
Pentru a cimenta opinia noastră conform căreia acele semnături au fost aplicate în fals pe actele Consiliului Județean Neamț am făcut poze după câteva dintre aceste acte și am  consultat un specialist care, în mod neoficial, ne-a confirmat faptul că suspiciunea noastră se bazează pe elemente bine întemeiate și că o expertiză criminalistică ar certifica suspiciunile noastre și ca numaidecât această situație ar trebui anchetată de organele abilitate.
În mod oficial, doamna Soroceanu Daniela de la Consiliul Județean Neamț, responsabilă de legalitatea actelor a spus că nu a observat acest aspect semnalat de noi și că nu are competențe grafologice, dar pe viitor va fi mai vigilentă.
În afară de acest caz clar de fals în actele Consiliului Județean Neamț avem temeri bine întemeiate că nu este prima oară când semnătura președintelui Culiță Tărâță este aplicată în fals pe acte oficiale.
În speranța că organele abilitate nu vor închide ochii și de această dată la această suspiciune bine întemeiată de fals în acte publice, așteptăm cu nerăbdare să aflăm cine a plastografiat actele Consiliului Județean Neamț.
Aveți mai jos câteva exemple de astfel de semnături și o suprapunere a lor facută de un specialist în scopul comparării elementelor grafologice.
Presupunerea specialistului este că a fost folosit un prototip de semnătură scanată sau pusă pe un suport fizic de tip ștampilă, iar această semnătură neoriginală a fost aplicată pe mai multe acte oficiale, lucru total ilegal și clar penal.

plastografiere

fals

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate