Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 iunie 2018
 • :
 • :

Jănel de la Locativ, rușinea administrației locale

Mai mulți cititori ne-au solicitat opinia noastră despre ce s-a întâmplat la Locativ Serv în legătură cu schimbarea fostului director Janel Iosub (coincidență de nume).

Noi am evitat acest subiect din rușine deoarece pentru publicația noastră Jănel a fost una dintre marile dezamăgiri, ziarpiatraneamt.ro fiind singurul ziar care îl susținea pe individ atunci când nimeni nu îl băga în seamă. Dar, dacă cititorii solicită să abordăm subiectul nu o putem face fără să ne punem și noi cenușă în cap și să ne asumăm greșelile.

Acest Jănel nu este altceva decât un nimic politic care a migrat doar după interesele personale. Un individ care a dezamăgit și lovit în cei care l-au promovat, a denigrat pe cei care l-au ajutat și a fost de-a dreptul nesimțit cu cei care au avut curajul să i se opună.

Nu știu ce alte lucruri am putea spune noi despre schimbarea lui decât că trebuia făcuta de mai demult. În ultima perioadă am luat cunoștință cu multă repulsie de lucruri pe care acest individ le-a făcut cât a fost director, lucruri care nu pot decât să îl facă de rușine pe el și pe toți cei care l-au susținut vreodată, începând cu publicația noastră și terminând cu cei care l-au propus.

Ajuns într-o funcție pe care nu o merita, a sărit calul, și-a luat mașină nouă, și-a făcut birou de baștan, a mers pe la hoteluri de sute de euro ziua de cazare prin Brașov pe banii firmei, a dat în judecată jurnaliști tot pe banii Locativ Serv și a făcut așa de multe porcării încât nu știm pe unde va scoate cămașa.

Din punctul nostru de vedere acest individ nu ar mai trebui susținut niciodată pentru a ocupa vreo funcție plătită din bani publici.

Dacă se dovedesc a fi adevărate măcar 10% din acuzațiile care i le aduc acum cei care au preluat Locativ Serv-ul, nu are cum să rateze ”Beciul domnesc” cu care amenința el pe toată lumea.

Noi nu putem decât să ne cerem scuze cititorilor noștri pentru faptul că la un moment dat l-am promovat pe acest individ în timp ce se lupta cu sistemul portocaliu cu care mai târziu s-a cuplat dovedind încă de atunci o lipsă clară de caracter.

Iosub Robert
6 comentarii la “Jănel de la Locativ, rușinea administrației locale

 1. Ady

  Locativ e o societate căpușă a primăriei cum e posibil ca cheltuelile pentru o garsonieră la întreținere sa depășească 1300 lei in 2013 /2014 la un bloc ANL

  Raspunde
 2. Jan Lee

  Ok.. cu asta am terminat o. Care i urmatorul pe care ni-l „recomandati”? Ca mai tarziu sa spuneti ca… ati gresit?

  Sfatul meu.. fiti impartiali! Nu mai luati partea nimanui.

  ADMIN: Suntem o publicație de opinie … si vom lua de fiecare data partea celor care nu se pot apara.

  Raspunde
 3. ramona

  Cam tarziu cu scuzele. Datorita promovarii prin ziare a unor asemenea indivizi care apoi se cred buricul pamantului ,ajung in functii la care nici nu visau fara nici o minima pregatire si in nici 1 an de zile distrug o societate fara nici un scrupul si siguri ca nu patesc nimic.Si cati nu mai sunt asa!!!

  Raspunde
 4. mickey999

  Deh , mai baieti ….”errare humanum est, perseverare diabolicum”.

  Iaca inca unul care a reusit , cel putin cu mare stingacie dar cu succes si mai ales cu sprijinul „poporului” sa ajunga si el ceva pe undeva.

  King for a day, fool for a lifetime .

  Asta a vrut asta a avut.

  🙂 🙂

  Raspunde
  1. Tintosan Eduard

   King for a day, fool for a lifetime . foarte bine spus ! ce figuri avea acest om , sa ne fereasca dumnezeu de asa ceva !

   Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *