Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 iunie 2018
  • :
  • :

Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” duce voia bună în comunele din Neamț

Duminică, 16 iulie, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ a fost implicat în organizarea câtorva spectacole cultural-artistice în comunele din judeţ. La Brusturi, pe scena amplasată pe stadionul local, sub genericul „Tradiții  și meșteșuguri – Mărturii ale identităţii săteşti”, au poposit membrii ansamblurilor folclorice „Dorna Dorului” din Vatra Dornei (Suceva), „Dor vânătorean” din Vânători (Neamţ) şi „Floricică de la munte” din Piatra-Neamţ, dar şi artişti de marcă, precum Irina Rimes, Nadir, Los Anonimos sau Călin Brăteanu.
Localnicii din Brusturi s-au putut bucura, vizitând şi achiziţionând produse şi lucrări de artă de la Târgul meşterilor popular. Seara s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

La Oniceni, ansambulurile „Floricică de la munte” și Dor Vânătorean au participat la prima ediţie a Festivalului „La fântâna lu’ Ştefan”. Manifestarea a beneficiat de aportul artistic a două interprete de muzică poplară de mare rezonanţă în rândul iubitorilor folclorului românesc – Mioara Velicu şi Laura Lavric. Nadir şi Los Anonimos au încheiat cum se cuvine o seară de neuitat pentru locuitorii comunei Oniceni.

sursa: Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *