Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 25 septembrie 2018
 • :
 • :

În care dintre următoarele instituții aveți cea mai mare încredere?

În care dintre următoarele instituții aveți cea mai mare încredere?

Vezi raspunsurile

Loading ... Loading ...12 comentarii la “În care dintre următoarele instituții aveți cea mai mare încredere?

 1. Geta Paveliuc

  In nici o instituție menționata mai sus! Nu vedeti ce haos este in țară!!!. Cei de la guvernare nu au reușit, sau nici nu vor sa facă ca cetățenii acestei țări sa nu se mai urască așa de mult.
  Păcat mare păcat!!!

  Raspunde
 2. grigore

  In nici o institutie mentionata mai sus.In momentul de fata ,nici una nu imi inspira incredere!Era necesar sa treceti acolo si intrebarea:NICI UNA.

  Raspunde
 3. Matei

  Pana la „balamucul” cu DNA, inceput cu cativa ani in urma, nu se atingea nimeni de politicieni, cel mult cateva cazuri izolate. Cat despre abuzurile DNA… legal fura somitatile din politica, cu legi date de ei(politicienii), pentru ei – este absolut normal si necesar ca DNA-ul sa actioneze neortodox in anumite situatii. Sunt constient ca mie, un individ oarecare, nu-mi va fi mai bine in RO, nu-mi fac sperante legat de „curatenia” DNA., totusi ma bucur ca cineva in tara asta face opozitie. Nota bene: M-a platit SOROS :))

  Raspunde
 4. mihai

  mare incredere am in politicienii de neamt care ne reprezinta la centru….ei sunt buni, nu fac nimic si papa totul din „falfulie”

  Raspunde
  1. mickey999

   Mai degraba a uitat sa treaca optiunea probabil cea mai solicitata:

   ” Nici Una”

   Sau optiunea….”Sculer-Matritzer”

   🙂 🙂 🙂

   Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *