Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 iunie 2018
  • :
  • :

Asfaltarea porțiunii de drum național de la Ursuleț se concretizează

Angajații rețelei de drumuri naționale au început pregătirile de asfaltare a drumului de la Ursuleț, un tronson de drum național care creează de ani buni un disconfort participanților la trafic. Neoficial am aflat că lucrarea ar trebui să fie gata în maximum două săptămâni, timp în care asfaltarea se va face pe toată porțiunea de drum Socar – Petrom unde nu s-au mai realizat reparații. Iată că după un demers anevoios, municipiul Piatra-Neamț va beneficia de o cale de acces decentă dinspre Bicaz.

Intre timp am aflat mai multe detali de pe pagina domnului Ionel Arsene președintele Consiliului Județean Neamț.

Asa cum am promis, in urma vizitei in teren pe care am facut-o impreuna cu directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi, astazi au inceput lucrarile de reparatie a tronsonului de drum de la intrarea in Piatra Neamt, dinspre Bicaz, in zona Ursuleti.
In aceasta faza, se desfasoara lucrarile de frezare pentru aducerea la cota in vederea efectuarii reparatiilor la covorul asfaltic, operatiune care va incepe joi, astfel incat pana la sfarsitul saptamanii lucrarea sa fie finalizata. In ceea ce priveste supralargirea respectivului tronson, aceasta va fi amanata pana dupa introducerea conductei de aductiune apa de catre Apaserv.
Programul de reparatii agreat cu cei de la drumuri nationale va continua cu transonul de drum din zona Ocol de pe DN 15 B, Piatra-Neamt – Tirgu Neamt si drumul catre limita cu judetul Harghita.” scrie Ionel Arsene pe pagina sa.

 
20 comentarii la “Asfaltarea porțiunii de drum național de la Ursuleț se concretizează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *