Primarul Dragoș Chitic și viceprimarii, prezenți la deschiderea anului școlar 2017-2018

2

Clinchetul clopoțelului a vestit astăzi, 11 septembrie, începutul unui nou an școlar.

Dacă bobocii de clasa pregătitoare şi de clasa întâi au întâmpinat cu emoţie și sfială prima zi de şcoală din viaţa lor,  gândurile elevilor claselor terminale se îndreaptă spre examenele naţionale care vor avea loc în vara anului viitor.

În toate unităţile şcolare din judeţ au fost organizate festivităţi de deschidere de an şcolar, la multe dintre acestea fiind prezente şi autorităţile locale și județene.

La Piatra-Neamț, primarul Dragoș Chitic a participat la festivitățile desfășurate la Colegiul Național „Petru Rareș ”și Școala Gimnazială nr. 5.  De asemenea, viceprimarul Luminița Vîrlan a fost prezentă la deschiderea cursurilor la Școala Gimnazială  „Daniela Cuciuc” și la Grupul Școlar „Dimitrie Leonida”, iar viceprimarul Bogdan Gavrilescu le-a urat bun venit elevilor de la Liceul cu Program Sportiv.

Cu această ocazie, Primarul Municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic a adresat următoarele cuvinte : „Elevilor le urez mult succes și reușite iar cadrelor didactice putere de muncă. Vreau să îi asigur atât pe ei cât și pe părinți de toate deschiderea și sprijinul meu în asigurarea celor mai bune condiții în unitățile de învățământ din Piatra-Neamț. În continuare administrația locală va premia performanța, atât in cadrul ședințelor de Consiliu Local cât și cu ocazia Zilelor Orașului. Vă doresc să vă bucurați de aceste momente frumoase din viața voastră și să nu uitați că educația este cea mai puternică armă pe care o puteți folosi pentru a schimba lumea.”

 

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Neculai Nichi Pantalon spune

    Precis va fi un an școlar mai bun!!!!!!!!!!

  2. Mihai Vartic spune

    Felicitari!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate