Polițiștii din Neamț continuă controalele. Au fost descoperite alte 861 de pachete de țigări de contrabandă

2

Joi, 10 martie, în jurul orei 12.00, efectivele Poliţiei municipiului Piatra Neamţ cât şi a Serviciului de Investigarea Criminalității Economice, au continuat acțiunile pentru protejarea populației de activitățile de comerț ilicite.
La aceste activități a fost folosit şi câinele specializat pe linia depistării produselor din tutun În urma verificărilor efectuate în piaţa centrală, din mun. Piatra-Neamţ, au fost identificate în mai multe încăperi 861 de pachete de țigări, respectiv 17.220 de ţigarete, de provenienţă moldovenească și ucraineană, care ar fi trebuit supuse regimului vamal. De asemenea, au fost identificate și 8 sticle a câte un litru fiecare, de alcool contrafăcut.
Marfa a fost confiscată, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

comerț ilicit

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. FLORIN spune

    Sute de oameni care lucreaza la IPJ Neamt platiti cu sute de miliarde pe an.

    Rezultatele se vad in comunicatele IPJ.

    Zero Barat

    Citeva lemne, citeva pachete de tigari si citeva amenzi date dupa interesele pe care le au….

    Aceasta institutie este toxica pentru cetatenii acestui judet si inca o data ne dovedeste pe linga faptul ca este total inutila este si impotriva cetatenilor care le platesc salariile mari si nemeritate.

  2. Petru spune

    De ce nu se inporta aceste tigari?!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate