27.800 de țigarete de contrabandă, confiscate de polițiștii din Piatra-Neamț

3

Marți, 08.03.2016, polițiștii structurii de ordine publică din cadrul Poliției mun. Piatra-Neamţ au acționat pe linia prevenirii și combaterii infracționalității stradale și a actelor ilicite de comerț.
Astfel, în jurul orei 12.30, în urma controalelor efectuate în Piața Centrală din municipiu, polițiștii au identificat 1.392 de pachete de țigări deținute ilegal în vederea comercializării.
Cele circa 27.800 de țigarete de proveniență străină, care nu au fost suspuse regimului vamal, au fost ridicate, până la finalizarea verificărilor.
Cercetările sunt continuate pentru a se stabili întreaga activitate infracțională și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia” prevăzute şi pedepsite cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi conform art. 270 din Legea 86/2006.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Ioan Gagerau spune

    MA INTREB SI INTREB, CE SE VOR FACE CU ACESTE TIGARI SI CATE DIN ACESTE CAPTURI ALE POLITIEI, MAI SUNT IN MAGAZIILE CU PROBE, ALE POLITIEI ??????????

    1. legio spune

      Au si cei de la politie si ANAF cate un magazinas prin oras sau pe la tara . Toate aceste marfuri confiscate de ANAF se comercializeaza de catre acestia , vazuta-ti la PN ca sau scos de catre ANAF la vanzare marfuri confiscate ? Nu, sant cumparate de catre ei si dispar imediat ,ca sant eftine .

  2. legio spune

    Asa se intampla,cand comersantii nu platesc peschesul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate