Incendii stinse de pompierii din Piatra-Neamț

0

Duminică, 06.03.2016, la ora 14:18, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu de vegetaţie uscată pe un teren din municipiul Piatra-Neamţ, strada Siret.
La locul indicat s-au deplasat cinci subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra-Neamţ cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. Pompierii au stins în scurt timp incendiul, în urma căruia a ars vegetaţie uscată, pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp. Cauza probabilă a incendiului: fumatul în locuri nepermise.
incendii

Tot duminică, la ora 20:17, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu la o anexă gospodărească din satu Ruseni, comuna Borlești.
La locul indicat s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra-Neamț cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Roznov cu o autospecială, constatând că flăcările cuprindeau acoperişul anexei (una dintre încăperi fiind camera pentru copii) şi lemnul de foc depozitat aproape de anexă. Exista riscul extinderii flăcărilor către locuinţă, anexa fiind lipită de aceasta. Forţele au stins după o oră incendiul, în urma căruia au ars acoperişul, confecţionat din lemn şi plăci de azbociment, pe o suprafaţă de aproximativ 60 mp., porumbul depozitat în podul construcţiei, o cantitate de aproximativ 250 kg., şi un metru cub lemn de foc.
Cauza probabilă a incendiului: jar sau scântei de la coşul de fum purtate de vânt şi căzute pe lemnul de foc de lângă construcţie.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate