Zona străzii Moldovei din Stațiunea Turistică de interes național Piatra-Neamț

2

Ca orice oraș avem și noi zonele sensibile în care e preferabil să nu mergi neînsoțit și mai ales în care să nu locuiești. Una dintre aceste zone este și cea din jurul străzii Moldovei, o stradă mărginașă a anexei Ciritei, unde orice ar face municipalitatea unii cetățeni nu se simt bine dacă nu se comporta și nu locuiesc ca în evul mediu.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. stefan cel mare spune

    in poza a doua se vede cum propietarul acelei masini de 1 cal putere se pregatea sa ii schimbe cauciucul

  2. xx spune

    Daca tot e vorba de mizerie si poluare faceti poze si la gurile de canalizare prin care se deverseaza in Cuiejdi toata apa menajera din Darmanesti si aceasta de foarte multi ani.Este vorba despre gura de canal din aval vreo suta de matri de podul mare de la Orion si linga puntea din amonte de acelasi pod.Puteti face poze si la deal de acea punte unde tiganii ce au case chiar linga Cuiejdi si-au facut porti spre piriu pe unde arunca mizeria din curti(in fiecare primavara primaria pune oameni ce fac curat iar tiganii au grija sa arunce alt gunoi)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate