Groapa de gunoi de la fosta fabrică de cărămidă renaște

1

zona-fabrica-de-caramida

Deși municipalitatea a amendat proprietarul terenului și a făcut controale în zonă, pe amplasamentul fostei fabrici de cărămidă gunoaiele se adună în permanență.
Într-un județ în care s-au investit zeci de milioane în ecologizarea componentei de colectare și depozitare a deșeurilor această groapă de gunoi spontană marchează an de an eșecul autorităților în gestionarea problemelor de ecologie.
În realitate, principala problemă nu este în curtea municipalității ci a cetățenilor care nu reușesc să ajungă cu civilizația la nivelul anului în care trăiesc.

D.E.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. eu spune

    barometrul civilizatiei in piatra neamt nu mai functioneaza ca nu exista civilizatie..ma intreb,oare ce gandeste unul care isi duce gunoiul si il lasa acolo sau pe la marginea padurilor?ar fi interesant sa lase cineva un raspuns la asta nu?si de obicei cei care isi lasa gunoiul la intamplare se si inmultesc usor asa ca traditia continua si continua…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate