Zona Sarata fără apă … să vedem de ce …

3

În zona Sarata, mai precis pe strada Humăriei, o conductă s-a spart în vreo 5 locuri în câteva zile. Discutând cu directorul companiei de apă și cu oamenii din zonă suntem în măsură să vă spunem și ce se întâmplă cu adevărat.
În urma extinderii rețelei de apă locuitorii din zonele de pe capătul rețelei nu aveau presiune pe instalație. Pentru a avea apă și aceștia s-a băgat mai multă presiune pe țeava principală care, fiind din anii ’60, a început să se spargă în diverse locuri. Cum era de așteptat, conducta care avea durata de viață depășită se află sub un drum asfaltat care acum e distrus de lucrările de intervenție la rețeaua de apă.
Directorul companiei de apă a decis ca în săptămâna care vine să schimbe integral țeava care se tot spărgea, adică câteva sute de metri de țeavă, așa că locuitorii din zona străzii Humăriei ar fi bine sa coboare din poduri cizmele de cauciuc… începe șantierul din nou.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. selim spune

  Adevarul- lipsa de profesionalism sau lasa ca merge si asa -cine a facut si verificat proiectul trebuia sa stie de riscurile evidente (vechiul traseu nu va rezista) motiv pentru care odata cu sapaturile initiale trebuia sa se inlocuiasca si vechiul traseu sau sa se realizeze bransamente de la locuinte la noua conducta .Dar la noi trebuie sa se intample … ca pe urma sa se ia masuri si acestea nu intotdeauna cele mai bune!!!!Pacat de consumul si munca in zadar a lucratorilor Apa Serv care sambata si duminica au depus eforturi ca sa salveze ceva …!!!

 2. Ciobanu Vasile spune

  Presiunea la apa potabila a fost din totdeauna proiectata la 5 atm.
  Mai nou are cca 3.5 atm. si se tot sparge. Vinovatul de serviciu…?

 3. Elena Toderica spune

  După ce plătim asa de mult nici nu este nu se gaseste nimeni sa facă sesizare f mult plătim apă

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate