Zona depozitelor Macrina Com – Dedeman, un adevărat pericol pentru șoferi sau pietoni

2

Zona în care sunt depozitele Dedeman și Macrina Com este extrem de periculoasă, mor oameni, dar administratorul drumului nu pare foarte interesat de găsirea soluțiilor.
Zilnic, clienți sau manipulați ai depozitelor de materiale de construcții din zonă trec șoseaua națională cărând diverse mărfuri și riscând astfel viața lor și a celorlalți participanți la trafic. Dacă ar fi să meargă la cea mai apropiată trecere pentru pietoni ar trebui să parcurgă aproximativ 500 m.

Primăria Dumbrava Roșie, pe teritoriul căreia se află acest sector de drum național, a făcut toate demersurile necesare pentru înființarea unei treceri pentru pietoni dar, după cum se vede cu ochiul liber, când e vorba de drumuri naționale lucrurile se mișcă parcă stau. Probabil vor trebui să mai moară câțiva oameni până să se schimbe ceva.

Deocamdată vă recomandăm să circulați cu mare atenție în această zonă deoarece este prea mult să ne închipuim că un client sau un manipulant se va duce la Dumbrava Roșie la trecerea pentru pietoni pentru a traversa.

Sperăm ca și cei care dețin depozite sau afaceri în zonă să înțeleagă că o viață de om este mai importantă decât 200 grame de benzină și să solicite clienților să vină cu mașina pe sensul de mers unde au de încărcat, nu să se treacă strada cu diverse materiale.


 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Cosmeci Alexandru spune

    Trebuie facut si un trotuar delungul strazii pe portiunea Dedeman-sectia politie,locuitorii sunt constant expusi pericolului pentru a ajunge in statia Dedeman,si interzisa parcarea masinilor care te fac sa treci aceasta portiune de drum efectiv pe strada iar masinile trec cu mare viteza

  2. Mirel Andrisoaei spune

    INTERZISA PARCAREA MASINILOR PE TROTUARE IAR POLITIA SA APLICE LEGEA,ÎN UNELE LOCURI ESTE SEMNUL OPRIREA INTERZISA IAR MASINILE STAU PARCATE PE TROTUARE….
    DECI AR TREBUI CA POLITIA SA APLICE LEGEA.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate