Ziua Imnului la Piatra-Neamț… Cine mai crede în acest bâlci?

2

Astăzi a fost Ziua Imnului Național și, din obligație, a fost sărbătorită și de autoritățile județene și locale.

Din jena de a mă uita în ochii unora dintre cei prezenți, nu am participat la acest eveniment unde o gașcă de politicieni sau subordonați ai unor politicieni se prefac că sărbătoresc ceva. Își pun câte o mână pe piept și se roagă în gând să iasă bine în poze, poate totuși cineva mai pune botul.

Domnilor politicieni, când vom vedea că o ședință de Consiliu Județean sau Local, vreo ședință de la Instituția Prefectului, vreo alta ceremonie cu oficialități începe cu cel puțin prima strofă din Imnul Național cântat la vreun casetofon măcar, atunci o să vă credem că vă reprezintă sau vă pasă de Imnul Național. Până atunci, patriotismele acestea false nu mai impresionează pe nimeni, ba, din contra, vă fac să păreți penibili.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. terente revine! spune

    nici nu merita sa ii bagam in seama.nister pacalici care se pretind politicieni sau inalti demnitari publici.uitati-va la ei cand trec pe strada niste caraghiosi.

  2. Achiriloaei Zîna spune

    Articolul spune totul ,din nefericire ăștia ne sunt aleșii iar noi ne merităm soarta întrucât avem o atitudine de resemnare și ne adaptam orcărei situații fără a lua nici un fel de inițiativă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate