Ziua Armatei României, în școlile din Piatra-Neamț

0

„Ziua Armatei României în școli” se află la cea de-a zecea ediție și se desfășoară la nivel național. Evenimentul organizat de Ministerul Apărării Naționale facilitează cunoașterea instituției apărării și dialogul dintre militari și tânăra generație.

Echipe formate din reprezentați ai categoriilor de forțe, elevi și studenți ai instituțiilor de învățământ militar și reprezentanți ai birourilor informare – recrutare, le prezentă elevilor din instituții civile de învățământ importanța Zilei Armatei României, misiunile desfășurate de militari în țară și în teatrele de operații, precum și informații pentru cei interesați de o carieră militară.

Astăzi în municipiul Piatra Neamț, cu deosebitul sprijin al conducerilor instituțiilor de învățământ și largul concurs al Inspectoratului Școlar Județean Neamț, ne-am deplasat în mijlocul elevilor de la Colegiul Național de Informatică, Școala gimnazială nr.2, respectiv Școala gimnazială nr. 5 Piatra Neamț.

Alături i-am avut pe merituoșii reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc.

În cadrul evenimentului elevii au avut ocazia să afle ce înseamnă să fii elev într-o instituție militară de învățământ precum și care sunt provocările și satisfacțiile unei cariere militare.

Proiectul „Ziua Armatei României în școli” continuă.

informează Centrul Militar Județean Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate