„Ziua Armatei României în școli” la Cetatea Neamț, pe 20 octombrie

0

Centrul Militar Județean Neamț în colaborare cu Batalionul 634 Infanterie „Mareșal Josef Pilsudski” Piatra-Neamț, Batalionul 53 Comando Bacău, Baza 95 Aeriană Bacău, organizează în data de 20 octombrie între orele 12.00-14.00 la Cetatea Neamț, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Neamț, primăriei Târgu Neamț și a Complexului Muzeal Național Neamț, evenimentul „Ziua Armatei României în școli”.

La acest eveniment vor participa oficialități locale, profesori și aproximativ 150 de elevi de la instituțiile de învățământ liceal din orașul Târgu Neamț. În a doua parte a evenimentului elevii vor putea vizita standurile de prezentare a ofertei educaționale a M.Ap.N. precum și standuri de prezentare a armamentului, tehnicii și echipamentului din dotarea armatei.

 Pe timpul activității, în funcție de condițiile meteorologice, aeronave aparținând Forțelor Aeriene Române vor survola locația.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate