Florentina Moise, despre puterea de a evolua, despre „greu, dar nu imposibil!”, în fața a peste o sută de eleve

0

Florentina Moise a participat la întâlnirea din cadrul proiectului EduRights4Girls. Peste o sută de eleve au participat la această întâlnire, în care s-au discutat foarte multe lucruri interesante și folositoare în viața de zi cu zi. De la depășirea barierelor psihologice și a prejudecăților, la eliminarea, prin propriile puteri și valori, a situațiilor vulnerabile în care se află.

„Am stat astăzi de vorbă cu o mulțime de tinere din județ. Peste o sută de eleve au luat parte la o întâlnire din cadrul unui proiect mai amplu ce presupune acces la educație pentru adolescente aflate în situații vulnerabile, #edurights4girls.

Când spunem „situații vulnerabile” ne gândim de obicei la sărăcie. Nu e așa. Tinerele se confruntă cu multe alte obstacole care au diverse forme – prejudecăți, bariere psihologice…

Le-am vorbit din toată inima despre curajul de a face câte un pas mic, despre „greu, dar nu imposibil!”, despre implicare și dorința de a evolua fără să uiți de cei de lângă tine… Pentru că asta face o femeie, prin natura ei: mergem înainte ținând întotdeauna pe cineva de mână și aproape… Le-am simțit deschise și dornice de mai mult. Voi continua!”, a transmis Florentina Moise, Președinte PSD Piatra Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate