Ziua a doua a Târgului de Carte „Libris” aduce în atenţia publicului editura NONA a Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamț

0

Ziua a doua a Târgului de Carte „Libris”, ediţia a VII-a, aduce în atenţia publicului editura NONA a Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ.
Astfel, vineri,  15 septembrie, de la ora 14:30, în parcul din centrul oraşului, va fi lansat volumul de poezie „LA HOTARELE COPILĂRIEI”, autor Mihai Hanganu.
Scriitorul Mihai Hanganu a debutat literar în anul 2004 cu volumul de versuri „Nostalgii”. Dintre cele şaptesprezece volume editate în acest timp, amintim romanul „Avatarul roşu” (2015), volumele de proză „Constelaţia destinelor” (2008), „Bombe cu efect întârziat” (2008, „Sub judecata timpului” (2010), precum şi cărţile de poezie „Bucoavnele bucolicei Bucovine” (2005), „Apa regală” (2006), „Hoinar printre cuvinte” (2012).

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate