Zilele Casei Corpului Didactic Neamţ, 5 – 10 mai 2014

0

Casa Corpului Didactic Neamţ organizează activităţi în perioada 5 – 10.05.2014, sub genericul ,,Zilele Casei Corpului Didactic Neamţ”. Deschiderea oficială a manifestărilor şi alocuţiunile invitaţilor este planificată pentru ora 13.00, la sediul Casa Corpului Didactic Neamţ din Piatra Neamţ, str. Petru Rareş nr. 24.
Acest eveniment de anvergură al C.C.D. Neamţ se află la prima ediţie şi cuprinde în programul de activităţi două simpozioane: unul judeţean cu tema ,,Managementul comunicării. Scoala – familia”, pentru ziua de luni ora 13.30 şi altul naţional cu tema ,,Formarea continuă: impact și performanță în educație”. Simpozionul Național „Școala Modernă” care a ajuns în acest an şcolar la a XII-a ediție este programat pentru ziua de sâmbătă, 10.05.2014 şi se va derula pe patru secţiuni. Astfel, primirea participanţilor şi a invitaţilor va fi la Corpul B al Casei Corpului Didactic Neamț de pe str. Petru Movilă nr. 67, începând cu ora 9.00. Festivitatea de deschidere precum si premierea revistelor şi a auxiliarelor didactice este prevăzută pentru ora 9.30. Deşfăsurarea activităţilor din cadrul secţiunilor simpozionului se va derula astfel:
Corp A: orele 11.00-16.00 _ Secţiunea II. Proiecte educaţionale. Modele de bune practici.
Secţiunea III. Colocviu francofon.
Corp B: orele 10.00-16.00_ Secţiunea I. Sesiune de comunicări ştiinţifice şi referate.
Secţiunea IV. Festivalul Firmelor de exerciţiu: 2004 – 2014.
In cadrul acestui eveniment mai sunt cuprinse şi alte activităţi de amploare, cum ar fi: o sesiune județeană de referate și comunicări științifice cu secțiunile: ,,Semnificația zilelor de 9 și 10 mai pentru istoria națională și europeană”, respectiv ,,Ziua internațională a Latinității – Semper Cultura Classica”, o activitate metodică cu tema: Cercetarea documentară în Centrul de Documentare și Informare cu responsabilii C.D.I. din județul Neamț precum şi două activităţi de ,,Coaching pentru cadre didactice”- metoda de educație alternativă.
O altă activitate de amploare este prevăzută pentru ziua de vineri 9.05.2014 şi anume Conferința Regională cu tema ,,Dezvoltarea profesională în context european” de la sala ,,Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean Neamț, începând cu ora 1300.
Conducerea Casei Corpului Didactic Neamţ mulţumeşte partenerilor implicaţi în buna desfăşurare a activităţilor din cadrul acestui eveniment şi anume: Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ, Consiliul Judeţean Neamţ, Primăria Piatra Neamţ, Fundaţia Solidaritate şi Speranţă – filiala Săvineşti, Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ, Asociaţia Învăţătorilor din Judeţul Neamţ, Asociaţia română a profesorilor de limbă franceză, Colegiul Tehnic ,,Miron Costin”, Liceul de Arte ,,Victor Brauner” Piatra Neamț, Seminarul Teologic Ortodox ,,Sfinții Împărați Constantin și Elena”, Colegiul Tehnic ,,Gheorghe Cartianu”, Piatra-Neamț, Școala Gimnazială nr 1, Bicaz, Școala Gimnazială ,,Daniela Cuciuc”, Piatra Neamţ şi Colegiul Naţional de Informatică.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate