Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 19 iulie 2019
  • :
  • :

Portia de Cunoastere – Petru Diaconu

Daca nu v-ati gandit cum sa va petreceti seara de luni, 5 mai, astfel incat sa obtineti tot ce este mai bun de la un inceput de saptamana, va invit cu drag sa gustam impreuna o noua Portie de Cunoastere.

Impreuna cu pictorul Petru Diaconu va vom oferi cateva momente ce vor ramane vii in amintirea dumneavoastra. “…un anotimp, un an, un timp”, o parte dintr-un vers din poezia lui Nichita Stanescu, este numele ultimei expozitii a artistului. O lucrare ce face trimitere catre dragostea artistului pentru poezie si profunzime.

Uneori cuvintele sunt neincapatoare iar exprimarea sinelui prin culori face trimitere catre metacunoastere si metafizica. Va astept luni incepand cu ora 19:30 sa participam impreuna cu dragul nostru artist intr-un periplu prin simfonia culorilor, la cafeneaua The Library Bar din cadrul hotelului Central Plaza.

Gabriel Vicu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *