ZiarPiatraNeamt.RO nu mai participă la licitații pentru publicitate

0

Astăzi am intrat în contact cu un zvon lansat public care a fost de natură să mă scârbească, dar să mă și motiveze. Conform zvonului ar exista o nu știu ce înregistrare audio în care subsemnatul aranjează cu nu știu cine o licitație de presă și înregistrarea va apărea public, probabil, ca să compromita ziarul, și nu ar fi prima încercare de acest gen.

  1. Dacă ar exista asemenea probe adevărate împotriva subsemnatului, ele ar fi fost la această oră pe masa unui procuror și eu aș fi avut calitatea de suspect.
  2. Este foarte posibil ca din zecile de persoane cu care am stat de vorbă pe subiecte legate de licitații de presă și cum ar fi corect să se facă algoritmi matematici pentru a avea acces la bani doar cei care performează să fi înregistrat vreunul discuția sau o altă persoană de pe lângă și acum să vrea să scoată din context pasaje și să le interpreteze.
  3. Eu știu ce discut și toate discuțiile pe care le am pe teme de ofertări de publicitate sunt în linia în care sfătuiesc să se aplice algoritmi matematici corecți bazați pe rating și acoperire, deoarece sunt în poziția în care dețin performanțele necesare pentru a concura corect cu presa locală fără să am nevoie de ajutor, ci doar de corectitudine.

Din cauza faptului că nu mă pot opri din a explica tuturor funcționarilor și oamenilor politici cum este corect să se facă licitațiile pentru presă și pentru că în calitatea mea de profesionist în online voi da întotdeauna consultanță oricui vrea să știe cum se calculează corect un rating online, am decis să nu mai particip o bună perioadă de timp la nicio licitație organizată de vreo instituție din Neamț pentru a putea continua demersul de implementare a criteriilor de performanță pentru licitațiile pe publicitate și să fac asta fără a mai avea discuții că aș dori să îmi favorizez propria publicație. Cine vrea să lucreze cu noi, oferta noastră este publică și listată pe SEAP. Deci, cine are nevoie, să comande de acolo. La licitații să participe restul presei și să ia banii pe criterii de performanță, deci cu muncă.

Așadar, cine crede că ne va opri și că nu se va ajunge ca toate licitațiile pe online să fie doar cu algoritmi matematici se înșală amarnic. Ne vom implica și mai mult în implementarea acestor reguli și, pentru a face asta, fără a fi suspecți de ceva, nu vom mai participa la licitații. Deci, să iasă cine vrea cu ce vrea despre noi, despre mine și despre licitații, că iese fix degeaba.

I.R.

P.S.: Cei care mă înregistrează când vorbim sau cei care își uită telefonul pe o masă sau într-un birou când sunt eu acolo sau cei care mă sună să mă înregistreze când mă întreabă ceva să nu cumva să se creadă chiar foarte deștepți. Știu, văd, bănuiesc și tolerez. Cunosc riscul scoaterilor din context, cunosc metodele securiste de compromitere a oamenilor incomozi, dar, surpriză. Sunt prea scârbit ca să mă mai sperii.

 

arsene

cuc

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate